Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Αγνοείται. Έχεις 72 ώρες να τη βρεις και να κερδίσεις όλα τα νέα μας αστυνομικά βιβλία!



Αγνοείται. Έχεις 72 ώρες για να τη βρεις.
Οι ερευνητές αγνοούμενων γνωρίζουν ότι οι 72 πρώτες ώρες από μια εξαφάνιση είναι οι πιο κρίσιμες. Ύστερα χάνονται τα ίχνη ή η ζωή του θύματος. Θέλεις να βιώσεις λίγη από αυτή την αγωνία του χρόνου που μετράει αντίστροφα; Να βλέπεις την κλεψύδρα να αδειάζει και να μην ξέρεις αν θα προλάβεις;
Το διακύβευμα μεγάλο. Όλα τα αστυνομικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αυτής της σεζόν(όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβριο του 2017 και όσα θα κυκλοφορήσουν έως το τέλος του έτους).
Καινούργιοι τίτλοι από σπουδαίους αγαπημένους συγγραφείς ή νέα αστέρια του αστυνομικού περιμένουν τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν το βιβλίο της βρετανίδας Susie Steiner Αγνοούμενη μέχρι αποδείξεως του εναντίου μέσα σε τρία 24ωρα και θα απαντήσουν σε μία ερώτηση που θα ανακοινωθεί ΕΔΩ, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017.
Οι νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθούν στις 10 Οκτωβρίου στη σελίδα μας στο facebook.
H βρετανίδα βιρτουόζα της αστυνομικής γραφής μάς συστήνει μια έξυπνη, ικανή και αφοσιωμένη γυναίκα ντετέκτιβ, τη Μανόν Μπράντσο, που ξεκινά μια κούρσα ενάντια στον χρόνο. Ξέρει ότι οι πρώτες 72 ώρες είναι οι πιο κρίσιμες: είτε θα βρεις την αγνοούμενη είτε θα πρέπει ν’ αρχίσεις να ψάχνεις για το πτώμα της.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε!
Έτοιμοι; Ας ξεκινήσει το διάβασμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: