Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Adio από την Vox: Νέο στυλ στους modeling ενισχυτές!

Το δημιούργημα της Vox, Adio εκπροσωπεί το νέο στυλ ενισχυτών modeling συνδυάζοντας εντυπωσιακή εμφάνιση μαζί με την παραδοσιακή υφασμάτινη «diamond» γρίλλια. Ο πλούσιος ήχος παράγεται από ενισχυτή ισχύος 50W στο τελικό στάδιο μέσω δύο μεγαφώνων 3” stereo και ρεαλιστικών μοντελοποιημένων ενισχυτών που προέρχονται από την τεχνολογία αιχμής. Επιπρόσθετα, το Adio περιλαμβάνει δωρεάν Tone Room software το οποίο δίνει στον χρήστη άπειρες δυνατότητες έμπνευσης και δημιουργίας.
Με το ενσωματωμένο Bluetooth Adio Air, δίνεται πλήρης ασύρματος έλεγχος στις παραμέτρους του modeling όπως επίσης και δυνατότητα streaming audio υψηλής ποιότητας μέσω smartphone ή οποιασδήποτε μουσικής πηγής που διαθέτει Bluetooth.

Πρόκειται για πολυχρηστικό ενισχυτή κιθάρας/μπάσου, ο οποίος μπορεί με ευκολία να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στη σκηνή ή σε ανοιχτό χώρο. 
Adio Air BS
Tο VOX Adio Air BS είναι ιδανικό για τον σύγχρονο μπασίστα, δίνοντας ευρεία γκάμα μοντέρνων και κλασσικών ήχων σχεδιασμένων για ηλεκτρικό μπάσο, είναι ελαφρύ στην μεταφορά και διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth.
Adio Air GT
Tο VOX Adio Air GT είναι η απόλυτη λύση για τον μοντέρνο κιθαρίστα όσον αφορά την μελέτη, ηχογράφηση και ζωντανή εμφάνιση. Διαθέτει πολλά και εντυπωσιακά μοντέλα ενισχυτών με ποιοτικά εφφέ, με δυνατότητα αναπαραγωγής των αγαπημένων σας ήχων κιθάρας.
  • Ισχύς 50 Watts, 2 x 3” μεγάφωνα
  • Συνδεσιμότητα Bluetooth με τεχνολογία Acoustage με δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μουσικής και ρυθμίσεων
  • Κομψό σε εμφάνιση, ελαφριά κατασκευή, λειτουργία με μπαταρίες ή τροφοδοτικό ρεύματος, έξοδος USB
Δείτε εδώ τα προϊόντα.
Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: