Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΚΘΒΕ: Εντυπωσίασε το κοινό η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, πρεμιέρα για τα ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ και τι έρχεται το Νοέμβριο


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Εντυπωσίασε το κοινό η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, πρεμιέρα για τα ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ και τι έρχεται το Νοέμβριο
Οι θεατές καταχειροκρότησαν συντελεστές και ηθοποιούς αλλά και συνολικά την άρτια και επιβλητική παράσταση που έστησε ο Τσέζαρις Γκραουζίνις, που αποτελεί μια υπόκλιση στην παγκόσμια ιστορία.
«Ρώσικη Επανάσταση». Μια παράσταση που πέτυχε να ισορροπήσει και να μεταφέρει με δύναμη, λυρισμό, εικαστικά εντυπωσιακές εικόνες και πολλά σκηνοθετικά ευρήματα τα γεγονότα, τις στιγμές και το ιδεολογικό υπόβαθρο της επανάστασης που σφράγισε τον 20ο αιώνα.
Περισσότερες πληροφορίες
Πρεμιέρα και για τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» - 2ος χρόνος παραστάσεων!

Εισιτήρια ONLINE
Με τρεις πρεμιέρες ο Νοέμβριος στο ΚΘΒΕ - Θέατρο για βρέφη, παιδιά και εφήβους​
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ανοίγει για άλλη μια χρονιά τις πόρτες της Παιδικής και Νεανικής Σκηνής και υποδέχεται παιδιά και εφήβους σε ένα κόσμο φαντασίας, ιδεών και δημιουργίας, στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.
«Σε μένα μιλάς;» από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
«Ελίζα» από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο
«Κοίτα!» από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στο Βασιλικό Θέατρο

Περισσότερες πληροφορίες
Συνεχίζονται...
Το «Γκιακ» επανέρχεται την Τετάρτη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών για λίγες ακόμη παραστάσεις ενώ «Η Αυλή των Θαυμάτων» που ήδη αγαπήσατε συνεχίζεται κανονικά στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός. Και βέβαια στο Φουαγιέ της ΕΜΣ η Γιορτή συνεχίζεται! Αν δεν ήσασταν ήδη καλεσμένοι… μην το καθυστερείτε! Μόνο 60 χωράνε κάθε βράδυ!
​Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων μέχρι και τον Δεκέμβριο!​

Δεν υπάρχουν σχόλια: