Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΚΘΒΕ: Η Ρώσικη Επανάσταση ξεκινά και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Η Ρώσικη Επανάσταση ξεκινά και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
«Τι έγινε πραγματικά στη Ρωσία 100 χρόνια πριν;
Σήμερα, 100 χρόνια μετά το ξέσπασμα της Επανάστασης, μια σύγχρονη παράσταση για την «πίστη», μέσα από τα μάτια του ρηξικέλευθου Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις. Ένα έργο που προσπαθεί να ανασυνθέσει τις πρώτες μέρες της Ρώσικης Επανάστασης μέσα από τα μάτια ενός απλού ανθρώπου που βρέθηκε μέσα στη δίνη της επαναστατικής ορμής για την αλλαγή του κόσμου.
Ρώσικη Επανάσταση
Πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη με Κυριακή στο Βασιλικό Θέατρο!
Περισσότερες πληροφορίες
ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ για 2η χρονιά
Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Χήθκλιφ και της Κάθριν, η περσινή επιτυχία θα «ζωντανέψει» και πάλι στη σκηνή του Θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από τις 26 Οκτωβρίου 2017.

Δείτε στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα αυτής αλλά και των υπόλοιπων παραστάσεων που θα παίζουν στις σκηνές του Κρατικού Θεάτρου μέχρι και τον Δεκέμβριο.
Πρόγραμμα Παραστάσεων
Θεατρικά Εργαστήρια από το ΚΘΒΕ
Τα εργαστήρια έχουν ξεκινήσει και η ζήτηση είναι ακόμα πολύ μεγάλη!
Νέο τμήμα για παιδιά Γ' Γυμνασίου, Α' & Β' Λυκείου, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή 13:00 - 15:00 στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Εγγραφές μέχρι τις 8 Νοεμβρίου!

Μέσα από θεατρικές δραστηριότητες και ασκήσεις, θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια ρόλων και τεχνικές δράματος δίνεται η δυνατότητα να κινητοποιηθεί η φαντασία και η δημιουργικότητα, να διερευνηθούν οι δυνατότητες των ατόμων, να πειραματιστούν, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν τις ιδέες, τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους.
Περισσότερες πληροφορίες
Ανοιχτά τα ταμεία του Βασιλικού και τις Δευτέρες - ΔΩΡΕΑΝ οι άνεργοι για 3η χρονιά
Σύμφωνα με το χειμερινό ωράριο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σας ενημερώνουμε ότι το ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου θα είναι ανοιχτό και τις Δευτέρες από τις 12.30 ως τις 15.30.
Επίσης, το ταμείο μας στην πλατεία Αριστοτέλους θα είναι κλειστό εκτάκτως την Πέμπτη 26 και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, λόγω των αργιών.

Ισχύουν και φέτος τα δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους για τις παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Μέχρι σήμερα πάνω από 11.500 άνεργοι έχουν παρακολουθήσει δωρεάν τις παραγωγές του ΚΘΒΕ!
Και μην ξεχνάτε! Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη γενική είσοδος 5€ σε όλες μας τις παραστάσεις.
Βρείτε στην ιστοσελίδα μας το ωράριο των ταμείων, την τιμολογιακή πολιτική και κλείστε άμεσα εισιτήρια για τις παραστάσεις που επιθυμείτε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση!
Εισιτήρια ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια: