Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Το φθινόπωρο έρχεται με ολοκαίνουργια Βιβλία!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το φθινόπωρο έφτασε φέρνοντας μαζί του νέα, καταπληκτικά βιβλία! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΦΑΝΤΑΣΙΑ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ, ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ
ΜΑΤΖΙΣΤΕΡΙΟΥΜ 3: ΤΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙ
Υποτίθεται ότι οι μαθητές είναι ασφαλείς στο Ματζιστέριουμ. Όμως τώρα το χάος αντεπιτίθεται. Ο Καλ, η Ταμάρα και ο Ααρόν θα έπρεπε να αγχώνονται για κουίζ και διαγωνισμούς μαγείας. Αντί γι' αυτό, μετά τον θάνατο μιας κοπέλας από το σχολείο τους, είναι αναγκασμένοι να εντοπίσουν έναν ύπουλο δολοφόνο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Στο τρίτο βιβλίο της σειράς Ματζιστέριουμ, η Χόλι Μπλακ και η Κασάντρα Κλερ μάς παρουσιάζουν ένα σχολείο στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν και όπου ο μοναδικός τρόπος να βρεις την αλήθεια είναι να διακινδυνεύσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις.
Η μαγεία μπορεί να σε σώσει. Η μαγεία μπορεί να σε σκοτώσει.
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΕΤΑ
ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ
Η Κατερίνα και η Μαρία ήταν φίλες κολλητές. Έκαναν τα πάντα μαζί. Ένας καβγάς, όμως, τα άλλαξε όλα. Σύννεφα εμφανίστηκαν μέσα κι έξω από τη σχολική αίθουσα. Κάποια παιδιά πήραν το μέρος της Κατερίνας και κάποια το μέρος της Μαρίας. Μέχρι που ένα αγόρι, πάνω σε μια τραμπάλα, έκανε μια ερώτηση. Και η απάντηση ήταν κρυμμένη πίσω από μια κίτρινη καρδιά κι έναν κόκκινο ήλιο.
Μαθαίνουμε για τη φιλία και την επίλυση διαφωνιών!
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ






ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Με τα νέα βιβλια η μάθηση των μαθηματικών πράξεων (πρόσθεση και αφαίρεση), αλλά και η εκμάθηση της προπαίδειας γίνεται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.
Γράψε την απάντηση και έπειτα τράβηξε την καρτέλα για να την επαληθεύσεις! Εύκολα και γρήγορα θα κατακτήσεις τη γνώση των μαθηματικών!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ DISNEY
Υπέροχες ιστορίες και δραστηριότητες με αυτοκόλλητα! Σε κάθε βιβλίο περιλαμβάνονται 4 φύλλα με επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα!



e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ





Εάν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους σας Έλληνες συγγραφείς!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ

Συγγραφείς του μήνα
ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ, ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ
Συνέντευξη
Ιωάννα Μπαμπέτα
Συνέντευξη
Ελένη Γεωργοστάθη
Δημοσίευμα
Γιαγιά, η σοκολάτα της ζωής μας!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ, ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ ΤΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙ
Ο Ααρόν και ο Καλ άρχισαν να διασκεδάζουν τριγυρίζοντας στο μαγαζί και προσπαθώντας να βρουν το πιο παράξενο αντικείμενο. Ο Ααρόν ανακάλυψε ένα ξυπνητήρι σε σχήμα Μπάτμαν που φώναζε «ΞΥΠΝΑ, ΑΓΟΡΙ-ΘΑΥΜΑ» όταν πατούσε το κουμπί και ο Καλ ξέθαψε ένα πουλόβερ φτιαγμένο από κολλημένα μεταξύ τους γλειφιτζούρια. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η Μιράντα με μια στοίβα ρούχα, τα οποία άφησε στον πάγκο.
Το πρώτο που τράβηξε από τη στοίβα ήταν ένα σακάκι για τον Άλαστερ. Έδειχνε να είναι από σατέν με ένα ανεπαίσθητο βαθύ πράσινο σχέδιο και ανοιχτόχρωμη μεταξωτή φόδρα. Ήταν σίγουρα παλιό και παράξενο, αλλά όχι με γελοίο τρόπο.
«Τώρα», είπε δείχνοντας τον Καλ και τον Ααρόν, «η σειρά σας».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης μιλάει στην εκπομπή ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 30/0717

Η Σοφία Κομηνέα και ο Ανδρέας Γιοβάνος στην ERT1- 25/06/17


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: