Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΘΒΕ: Έρχεται το 1ο Big Day και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Έρχεται το 1ο Big Day και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
Τα Big Days, τα ολοήμερα αφιερώματα σε μεγάλους συγγραφείς, που διοργανώνει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά, έχοντας πλέον καθιερωθεί από το κοινό ως πολιτιστικός θεσμός.
Το πρώτο Big Day για φέτος είναι αφιερωμένο στον Ιάκωβο Καμπανέλλη, τον σπουδαίο συγγραφέα, ο οποίος επηρέασε, όσο λίγοι, με τη γραφή του τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία και πεζογραφία, και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις των Big Days είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής!
Περισσότερες Πληροφορίες
Μη γαληνεύεις, καρδιά μου. Τραγούδα: Ποιητές της Οκτωβριανής Επανάστασης​
Η δράση πραγματοποιείται και πάλι, μετά την επιτυχή της παρουσίαση στη διημερίδα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή επανάσταση: Ουτοπία και ματαίωση, πρωτοπορίες και κοινωνική αλλαγή» που διοργανώθηκε τον Οκτώβριο από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
​Η δράση θα παρουσιαστεί ακόμα 2 φορές αυτή την εβδομάδα!
Στο καφέ Ζώγια την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 21.30.
Κατά τη λήξη της διημερίδας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση που πραγματοποιείται την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στο 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών. ​

Βρείτε όλες τις πληροφορίες γι' αυτή και όλες τις υπόλοιπες δράσεις στην ιστοσελίδα μας!
Τα ΝΕΑ του ΚΘΒΕ
ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ; Μια παράσταση για εφήβους… που πρέπει να δουν και όλοι οι γονείς
Η παράσταση ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ;, που έχει ενθουσιάσει χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς από σχολεία της πόλης και της περιφέρειας τόσο με την αμεσότητα όσο και με τον ρεαλισμό της, θα παρουσιάζεται από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 17.00 στη Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός) δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους θεατές να την παρακολουθήσουν.

Εισιτήρια ONLINE
Συνεχίζονται...
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ με 4 έκτακτες απογευματινές παραστάσεις, ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ, ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΚΙΑΚ & Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ συνεχίζονται στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών.
Νεανική Σκηνή ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ;, Παιδική Σκηνή ΕΛΙΖΑ και Βρεφικό Θέατρο ΚΟΙΤΑ!
Και δυο επιτυχημένες παραστάσεις μας συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα με μια στάση για την καθεμιά τους αυτή την εβδομάδα!
ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στην «Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» στη Βέροια στις 21.00.
ΑΣΚΗΤΙΚΗ την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: