Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

17 απίθανα βιβλία με εκπτώσεις έως -50%!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Για τον μήνα αυτόν προτείνουμε τους παρακάτω τίτλους σε προσφορά, που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 30/11!
Μπορείς να τους αναζητήσεις στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή, εναλλακτικά, να διαλέξεις τα βιβλία που θέλεις από το www.psichogios.gr και να τα αποκτήσεις με έκπτωση κάνοντας χρήση του κουπονιού OFF1117 .
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΒΑΦΙΚΟΙ ΦΟΝΟΙ
Ύστερα από τέσσερις ευτελείς υποθέσεις μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο, ο κυνικός ντετέκτιβ Νίκος Μάντης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο σημαντικές προκλήσεις: τον ποιητικά σκηνοθετημένο φόνο μιας εκκεντρικής υπερήλικης, λάτριδος του Κωνσταντίνου Καβάφη, και τη συνάντησή του με το δόκτορα Ξενοφώντα Δαρείο, Αλεξανδρινό αρχαιολόγο, παθιασμένο καβαφιστή και πρώην καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο τελευταίος συγκεντρώνει πάνω του ό,τι ακριβώς σιχαίνεται ο Μάντης: είναι μορφωμένος, μυστηριώδης, απόκοσμος και, κυρίως, ομοφυλόφιλος.
Καθώς στην Αθήνα και την Αλεξάνδρεια οι καβαφικοί φόνοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον, οι δυο συνεργάτες αποδύονται σ' ένα κυνήγι, προκειμένου να λύσουν μια ιεροτελεστική ακολουθία εγκλημάτων.
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς ιστορικών και αστυνομικών μυθιστορημάτων.
15,50€ | 10,85€

ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ, ΕΝΑ ΦΙΛΙ
Ποιος μπορεί να καταδικάσει τον έρωτα; Ποιος μπορεί να καταδικάσει την ευτυχία; Μα ο έρωτας δεν είναι η ευτυχία; Λοιπόν, κι εγώ, που τα βρήκα όλα αυτά τώρα, γιατί θα πρέπει να υποχωρήσω;
Όλοι γύρω μου λένε: «Θάλεια, κάνε πίσω. Έχεις στα χέρια σου ό,τι θέλησες ποτέ: μια πολιτική καριέρα, έναν πλούσιο άντρα, δυο παιδιά και όλα τα υλικά αγαθά του κόσμου! Γύρνα πίσω στη ζωή σου». Στη ζωή μου… μα ποια ζωή;
Όλα τα χρόνια που πέρασα δίπλα στον άντρα μου, τον πλούσιο μεγαλοβιομήχανο Αλέξη Καραδήμα, ένιωσα τον πόνο, γνώρισα τη βαναυσότητα, γεύτηκα κάθε μορφή βίας από αυτόν. Όταν όμως συνάντησα τον Ερμή για πρώτη φορά ένιωσα όλη μου την ύπαρξη να συγκλονίζεται. Εκείνη τη μέρα όλα άλλαξαν στη ζωή μου… για πάντα!
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας στη ζωή της οποίας ο έρωτας και η αγάπη συγκρούστηκαν παθιασμένα με τη σκληρότητα και τη βία.
14,20€ | 9,94€

ΣΑΡΑ ΤΖΙΟ
ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ
Πριν ακόμα γίνει τριάντα, η Έμιλι τα είχε όλα: ένα επιτυχημένο μυθιστόρημα, έναν σύζυγο που έμοιαζε να είχε ξεπηδήσει από τις σελίδες ανδρικού περιοδικού, και ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής για τη χώρα της απόλυτης ευτυχίας.
Δέκα χρόνια αργότερα, η ζωή της δε θυμίζει σε τίποτα την ειδυλλιακή εκείνη περίοδο. Όταν η ηλικιωμένη θεία της, Μπι, την προσκαλεί να περάσει όλο τον Μάρτιο στο σπίτι της στο Μπέινμπριτζ Άιλαντ, η Έμιλι δέχεται, ελπίζοντας ότι η θάλασσα θα γιατρέψει τις πληγές της. Κάνοντας έρευνα για το επόμενο βιβλίο της, ανακαλύπτει ένα κόκκινο βελούδινο ημερολόγιο από το 1943, το περιεχόμενο του οποίου φέρνει στο φως μια αναπάντεχη ιστορία που σχετίζεται με τη δική της ζωή.
Η ΣΑΡΑ ΤΖΙΟ είναι ευπώλητη συγγραφέας της οποίας τα βιβλία κυκλοφορούν σε 22 χώρες και φιγουράρουν τακτικά στις λίστες των New York Times και USA Today.
15,50€ | 10,85€
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

11,10€
5,55€


11,10€
5,55€


11,10€
5,55€


11,10€
5,55€

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ

ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΡΑΝΙΑ
Ο Πέτρος, 11 χρόνων, και η Ράνια, 13 χρόνων, είναι «ηλεκτρονικοί» φίλοι – γνωρίστηκαν και επικοινωνούν μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η φιλία τους βοηθάει τον Πέτρο να αντιμετωπίσει δύο συμμαθητές του που του φέρονται άσχημα. Και καθώς αρχίζει να νιώθει πιο δυνατός και δεν τους φοβάται πια, διαπιστώνει πως οι «κακοί» αυτοί συμμαθητές περιβάλλονται από ένα μυστήριο. Γιατί δείχνουν και οι ίδιοι τόσο φοβισμένοι; Γιατί έρχονται με μελανιές στο σχολείο;
Όταν ο ένας τους εξαφανίζεται, ο Πέτρος και η Ράνια παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους. Οπλισμένοι με θάρρος κι εξυπνάδα αγωνίζονται να λύσουν το μυστήριο και να τον σώσουν. Μέσα από τις περιπέτειές τους, ανακαλύπτουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους όλα τα παιδιά.
Όταν τα παιδιά συνεργάζονται, μπορούν να αλλάξουν πολλά
σ' αυτόν τον παράξενο κόσμο των μεγάλων!
11,10€ | 5,55€

ΜΑΓΚΙ ΧΟΛ
Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ 1 - ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ
Τα μέλη της οικογένειας της Έιβερι Γουέστ ανήκουν σε μια πανίσχυρη και επικίνδυνη μυστική κοινωνία που ονομάζεται Ο Κύκλος των Δώδεκα, και η Έιβερι είναι το κλειδί σε μια αρχαία προφητεία. Κάποιοι θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι. Κάποιοι άλλοι θέλουν να τη δουν νεκρή.
Για να ξεδιαλύνει το μυστήριο που απειλεί τη ζωή της, η Έιβερι πρέπει να ακολουθήσει μια σειρά από ίχνη, παρέα με δύο αγόρια που δουλεύουν για τον Κύκλο. Καθώς τα ίχνη φέρνουν στο φως μια απίστευτη συνωμοσία, η Έιβερι ανακαλύπτει ότι και τα δύο αγόρια κρύβουν τα δικά τους μυστικά. Τώρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ελευθερία και την οικογένεια∙ αλλά και ανάμεσα στο αγόρι που μπορεί να τη βοηθήσει να σώσει τον κόσμο και το αγόρι που ερωτεύεται.
Κρυφοί έρωτες και κώδικες, εκρήξεις και σκοτεινά μυστικά συγκρούονται σ’ αυτό το ρομαντικό θρίλερ, που θα μπορούσε να είναι ένας Κώδικας Da Vinci για νέους.
14,40€ | 10,08€
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ

14,40€
7,20€


11,10€
7,77€

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ DISNEY ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

8,80€
4,40€


11,10€
5,55€


7,70€
3,85€


8,80€
4,40€

ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

12,20€
8,54€


12,20€
8,54€



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: