Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Είστε έτοιμοι για την ΑΠΟΔΡΑΣΗ;


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα πολυαναμενόμενα βιβλία του φθινοπώρου είναι εδώ! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, ολοκαίνουρια βίντεο, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
GRAPHIC NOVEL

ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 12 - Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ
Ο Γκρεγκ Χέφλι και η οικογένειά του εγκαταλείπουν την πόλη.
Με το κρύο να έρχεται δριμύ και το άγχος των γιορτών να τους απειλεί, οι Χέφλι αποφασίζουν να αποδράσουν σ' ένα θέρετρο σ' ένα τροπικό νησί προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν λιγάκι. Το έχουν τόσο πολλή ανάγκη! Εξάλλου λίγες μέρες στον παράδεισο αρκούν για να κάνουν θαύματα!
Όμως σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο παράδεισος που περίμεναν κρύβει κινδύνους: εγκαύματα από τον ήλιο, στομαχικές διαταραχές και δηλητηριώδη πλάσματα απειλούν να καταστρέψουν τις οικογενειακές διακοπές.
Άραγε θα καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα το ταξίδι που τόσο ονειρεύονταν ή η απόδρασή τους στο νησί θα καταλήξει σε καταστροφή;
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ




ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»



ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΕΜΑ ΓΙΑΡΛΕΤ
Ο ΣΙΜΟΣ, Η ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΜΑ ΓΙΑΡΛΕΤ
Ο ΩΡΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Ο Σίµος και η Στέλλα είναι δίδυµοι και κάνουν τα πάντα µαζί. Τα πάντα, εκτός από το να µοιράζονται. Κι αυτό τους βάζει σε µπελάδες µεγάλους σαν το φεγγάρι… Ακολουθήστε τον Ωρίωνα σε μια περιπέτεια όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΒΟ του και τελικά... γίνονται ΦΙΛΟΙ!

ΠΙΝΟΚΙΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ
Ταξιδέψτε στον γαλαξία μας και ονειρευτείτε τα άστρα με αυτή τη συλλογή από υπέροχα εικονογραφημένες ιστορίες για πριγκίπισσες μακριά από τη Γη. Μικροί αναγνώστες που τους συνεπαίρνουν τα φανταστικά παραμύθια αλλά και το Διάστημα θα λατρέψουν τις ιστορίες της πριγκίπισσας Βενετίας και του λαού της που ζουν στους ωκεανούς της Αφροδίτης, των θαρραλέων αμαζόνων που τολμούν να κατοικήσουν στον αφιλόξενο Ερμή, της πριγκίπισσας του Κρόνου που σώζει τον λαό της με την κρυστάλλινη φωνή της και άλλων φανταστικών ηρωίδων.
Φανταστικά παραμύθια στο μαγευτικό Διάστημα!








e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

ΕΛΕΝΑ ΦΑΒΙΛΙ, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΚΑΒΑΛΟ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το νέο βιβλίο ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ των Έλενα Φαβίλι και Φραντσέσκα Καβάλο, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Συμμετοχή έως: 7/12/2017
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!

Εάν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους σας Έλληνες συγγραφείς!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας του μήνα
Έμα Γιάρλετ
Δημοσίευμα
Ο Σπασίκλας είναι αντιήρωας!
Δημοσίευμα
«Οι Ουφ και οι Φου»… στο γραφείο της Κάλλης
Δημοσίευμα
Όλοι μαλώνουμε καμία φορά!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΣΚΑΡΛΕΤ ΤΟΜΑΣ
Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ - Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ 1
«Ξέρεις να κάνεις μαγικά, παππού;» τον είχε ρωτήσει μια μέρα η Έφη, περίπου έναν χρόνο μετά τον σεισμό. Της φαινόταν η μόνη λογική εξήγηση για όλα τα ασυνήθιστα πράγματα που κρατούσε ο παππούς της. Η Έφη ήξερε τα πάντα για τη μαγεία χάρη στα βιβλία της Λόρελ Ουάιλντ, που αναφέρονταν σε μια παρέα παιδιών σε ένα σχολείο μαγείας. Όλα τα παιδιά –και ακόμη και κάποιοι μεγάλοι– ήθελαν κρυφά να πάνε σε αυτό το σχολείο και να μάθουν να κάνουν ξόρκια και να γίνονται αόρατοι.
«Όλοι ξέρουν πώς να κάνουν μαγικά», ήταν η ήπια απάντηση του παππού της.
Η Έφη ήξερε πολύ καλά (από τα βιβλία της Λόρελ Ουάιλντ) ότι μόνο κάποιοι εκλεκτοί άνθρωποι γεννιούνται με το χάρισμα της μαγείας, οπότε υπέθετε ότι ο παππούς της την ειρωνευόταν με κάποιον τρόπο. Αλλά από την άλλη…
«Θα μου δείξεις;» τον είχε ρωτήσει.
«Όχι».
«Θα μου μάθεις πώς να κάνω εγώ;»
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 12: Η απόδραση (Τζεφ Κίνι)

Το θεότρελο δεντρόσπιτο tv spot (Άντι Γκρίφιθς)

Το θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» έρχεται στην Αθήνα
Μετά την πρωτοφανή του επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες, το κορυφαίο διεθνών προδιαγραφών θεματικό πάρκο της χώρας «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» μεταφέρεται τώρα εμπλουτισμένο με νέες ενότητες, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, ευελπιστώντας να προσφέρει σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, μαθητές, εκπαιδευτικούς και οικογένειες από την Αθήνα και τη νότια Ελλάδα μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες.


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: