Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

🎶 Όλη η μουσική δημιουργία στα χέρια σου!!

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες!
Το Kross2 είναι το νέο εύχρηστο και ελαφρύ workstation της KORG και είναι εξοπλισμένο με πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών.
Με μια πρώτη ματιά φαίνεται η ανανέωση στο σασί και στα χρώματα και στις 2 εκδόσεις του (61 και 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα), σε μαύρο και κόκκινο αλλά και στο λογότυπο, το οποίο είναι πλέον φωτιζόμενο.
Διαθέτει 1075 ποιοτικά presets με μεγάλη γκάμα ήχων, συμπεριλαμβάνοντας πιάνα, organs κ.α., 120 νότες πολυφωνία και ενσωματωμένα master & insert εφέ. Έχει προστεθεί επίσης δυνατότητα sampling, όπου μπορεί ο χρήστης να αναθέσει σε 16 φωτιζόμενα trigger pads ήχους ή loops που μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε συνδυασμό με τους ήχους του kross2.
Δείτε περισσότερα...
Το 1ο έξυπνο drum machine παγκοσμίως
για κιθαρίστες & μπασίστες!

Η μελέτη ενός μουσικού οργάνου και ειδικά της κιθάρας είναι πολύ πιο αποτελεσματική και διασκεδαστική όταν υπάρχει η συνοδεία ρυθμού.
Τις περισσότερες φορές που κάποιος επιχειρεί να προγραμματίσει ένα drummachine ή sequencer, η έμπνευσή του χάνεται πριν προλάβει να την απομνημονεύσει.
Το SDRUM της Digitech (StrummableDrums) σας λύνει το πρόβλημα της αμεσότητας. Απλώς φανταστείτε ένα groove, παίξτε δύο μέτρα με την κιθάρα σας και η τεχνολογία BeatScratch θα «χτίσει» έναν ρυθμό που θα ταιριάζει πλήρως με το παίξιμό σας.
Δείτε περισσότερα...
Το νέο Arranger από την KORG είναι εδώ!
Η σειρά PA της KORG έχει πλέον εδραιωθεί στο χώρο της μουσικής τόσο για την ευκολία στον χειρισμό όσο και για το ηχητικό αποτέλεσμα, το οποίο βελτιώνεται από μοντέλο σε μοντέλο.
Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της εταιρείας είναι το PA700 και διαθέτει ένα πλήθος από νέες λειτουργίες που λύνουν τα χέρια του μουσικού ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.
Το PA700 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα που διαθέτει ο μεγάλος αδελφός του, το PA4X, διαθέτει ηχεία 25watt, τα οποία σε συνδυασμό με το bass reflex αποδίδουν με λεπτομέρεια το συνολικό αποτέλεσμα με έγχρωμη οθόνη αφής νέας γενιάς και νέα buttons από καουτσούκ.
Δείτε περισσότερα...
Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: