Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΚΘΒΕ: Πρεμιέρα για το ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Πρεμιέρα για το ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
«Κρίμα. Κρίμα να πάει τόσο κορμί αταξίδευτο»
Έρχεται η πρώτη νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ για το 2018. «Όσα η Καρδιά μου στην Καταιγίδα» του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Πάνου Δεληνικόπουλου, από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!
Έρχονται μέσα στο μήνα «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Κάντ» και το «Ντα». Tο Φλεβάρη «Περιμένοντας το Γκοντό»!
Περισσότερες Πληροφορίες
Τελευταία εβδομάδα για τη ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
​Οι πρώτες μέρες της Ρώσικης Επανάστασης μέσα από τα μάτια ενός απλού ανθρώπου που βρέθηκε μέσα στη δίνη της επαναστατικής ορμής για την αλλαγή του κόσμου...

Τελευταίες παραστάσεις στο Βασιλικό Θέατρο την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 18:00, την Πέμπτη 11 μέχρι και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 21:00 και Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 19:00.
Ακόμα προλαβαίνετε!!
Εισιτήρια ONLINE
OΙ ΛΥΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ! Αγγελάκας- Βελιώτης στο Βασιλικό Θέατρο
Οι δυο τους μόνοι πάνω στο πάλκο θα παρουσιάζουν παλιά και νέα τραγούδια από τις «Ανάσες Των Λύκων» και το «Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ» (τους δύο δίσκους που κυκλοφόρησαν το 2005 και το 2007 και θεωρούνται ήδη κλασικοί) και καινούργιες διασκευές ρεμπέτικων, λαϊκών και ροκ τραγουδιών με όσο θόρυβο χρειάζεται.
Στις 19 Ιανουαρίου 2018 στο Βασιλικό Θέατρο! Δεν χάνεται με τίποτα!

Παραστάσεις και δράσεις που τρέχουν... εντός και εκτός Θεσσαλονίκης
Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις της Παιδικής και της Βρεφικής Σκηνής, ΕΛΙΖΑ και ΚΟΙΤΑ! στο Βασιλικό Θέατρο, καθώς και της Νεανικής μας Σκηνής ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ; στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών καθε Σάββατο στις 5μμ παράλληλα με την ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ που συγκεντρώνει και τη δεύτερη σεζόν το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού.
Το ΓΚΙΑΚ ταξιδεύει για 3 μόνο παραστάσεις στην Κύπρο φιλοξενούμενο από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και το ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία του, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β.Μ. - ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ μετά τα πρώτα sold out, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στο Βασιλικό Θέατρο και στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, Casa Bianca. Μην τη χάσετε!!
Πρόγραμμα Παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: