Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Thessaloniki International Film Festival

20 χρόνια στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! 
🍰 Γεννήθηκες το 1998; 'Εχεις ελεύθερη είσοδο σε προβολές στο Ολύμπιον και την Αποθήκη 1 για όλο το 2018! 
Μάθε περισσότερα
-- ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ--
Το φιλμ του Σον Μπέικερ The Florida Project, που αναζητά την ομορφιά στα πιο αναπάντεχα μέρη και αντιπαραθέτει το ξέγνοιαστο καλοκαίρι ενός εξάχρονου κοριτσιού με τη σκληρή πραγματικότητα των ενηλίκων που την περιβάλλουν
Το εκθαμβωτικό animation Τα μυστικά της Τεχεράνης του Αλί Σουζάντεχ, μια ταινία-ύμνος στη δίψα για ελευθερία στο σύγχρονο Ιράν.
Η ταινία έναρξης του 58ου ΦΚΘ, το παράδοξο, ρομαντικό φιλμ Η ψυχή και το σώμα της Ίλντικο Ενιέντι, μια απρόβλεπτη ερωτική ιστορία που αιχμαλωτίζει όλες τις αισθήσεις (αίθ. Παύλος Ζάννας).
Πολυξένη της Δώρας Μασκλαβάνου: μια νέα γυναίκα που αγωνίζεται άνισα για μια αδιέξοδη αγάπη στην Κωνσταντινούπολη της δεκαετίας του 1970 (αίθ. Τζον Κασσαβέτης).
Τζάνγκο, ο βασιλιάς του Σουίνγκ, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ετιέν Κομάρ, που αφηγείται ένα καθοριστικό, άγνωστο, επεισόδιο από την πολυτάραχη ζωή του μεγάλου κιθαρίστα Τζάνγκο Ράινχαρντ 
Κάιρο Εμπιστευτικό του Ταρίκ Σαλέχ: Ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα
Αναλυτικό πρόγραμμα
Festival Shop: Η προσφορά του μήνα! 
Τον Ιανουάριο στο Festival Shop του Φεστιβάλ θα βρείτε σε προσφορά την έκδοση Φώτος Λαμπρινός. Ο Φώτος Λαμπρινός αποτύπωσε με τον κινηματογραφικό του φακό σημαντικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας, διασώζοντας και χρησιμοποιώντας δημιουργικά σπάνιο αρχειακό υλικό. Η μονογραφία ανοίγει μ’ ένα προσωπικό κείμενο του συνοδοιπόρου και φίλου Μάνου Ζαχαρία και ακολουθούν αυτά των Γιώργου Κοροπούλη και Σώτης Τριανταφύλλου, ένα ερωτηματολόγιο της Εύας Στεφανή, και έπεται η παρουσίαση έντεκα ταινιών από την πλούσια φιλμογραφία του, ανάμεσά τους και το θαυμάσιο πορτρέτο του μεγάλου σοβιετικού σκηνοθέτη -αρμενικής καταγωγής- Σεργκέι Παρατζάνοφ.
Τιμή προσφοράς: 2,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: