Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Νέα βιβλία που θα σε καθηλώσουν! #diavazoumeneanika


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο νέος χρόνος μπήκε δυναμικά με συναρπαστικές αφίξεις, μοναδικές προσφορές και νέο σούπερ διαγωνισμό! Ανακάλυψέ τα όλα παρακάτω!
ΜΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ ΠΑΙΖΕΙ!
Επανέρχεται η καθηλωτική τριλογία Αγώνες Πείνας!
…μια έξοχη ιστορία περιπέτειας, γεμάτη σασπένς, με πολιτικές προεκτάσεις και ρομαντικά συναισθήματα. BOOKLIST
Περισσότερα από 100 εκατ. αντίτυπα σε 56 χώρες ~ 4 κινηματογραφικές ταινίες



ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ!
ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ
ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ 1
Οι κανόνες των Αγώνων Πείνας είναι απλοί. Ως τιμωρία για την εξέγερση, καθεμία από τις δώδεκα περιοχές πρέπει να προσφέρει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, που αποκαλούνται φόροι υποτέλειας, για να συμμετάσχουν στους Αγώνες. Οι είκοσι τέσσερις φόροι υποτέλειας θα φυλακιστούν σε μια αχανή υπαίθρια αρένα που μπορεί να περιέχει οτιδήποτε, από μια καυτή έρημο μέχρι μια παγωμένη έκταση. Για ένα διάστημα αρκετών εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πολεμήσουν μέχρι θανάτου. Ο τελευταίος που θα μείνει ζωντανός είναι ο νικητής.
Η απομάκρυνση των παιδιών από τις περιοχές μας, ο εξαναγκασμός τους να σκοτώνουν το ένα το άλλο ενώ εμείς παρακολουθούμε – αυτός είναι ο τρόπος της Κάπιτολ να μας υπενθυμίζει ότι βρισκόμαστε ολοκληρωτικά στο έλεός της. Ότι θα είχαμε ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσουμε από άλλη μια επανάσταση. Όποιες λέξεις κι αν χρησιμοποιούν, το πραγματικό μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Κοιτάξτε ότι παίρνουμε τα παιδιά σας και τα θυσιάζουμε ενώ εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό. Αν σηκώσετε έστω κι ένα δάχτυλο, θα καταστρέψουμε μέχρι και τον τελευταίο από εσάς. Όπως ακριβώς κάναμε στην Περιοχή Δεκατρία».
INSIDE INFO ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ!

Διψάς για τους Αγώνες Πείνας; 5 πράγματα που πρέπει να μάθεις!
Η καθηλωτική τριλογία της Σουζάν Κόλινς Αγώνες Πείνας κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου και είναι έτοιμη να σε κατακτήσει, όπως κατέκτησε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Διάβασε πέντε ενδιαφέροντα στοιχεία που κρύβονται πίσω από την πλοκή του έργου και μπες στον φανταστικό και περιπετειώδη κόσμο της Κόλινς!
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ TABLET; ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ E-BOOKS!
Με περισσότερους από 1.300 τίτλους σε e-books, η ανάγνωση βρίσκεται σε νέα διάσταση!




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ!



ΑΙΩΝΙΑ ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!




ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!

ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ
H ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ γεννήθηκε το 1962 στο Κονέτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ζει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα γράφοντας σενάρια για παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές. Η πρώτη της λογοτεχνική απόπειρα, μια σειρά για παιδιά με τίτλο The Underland Chronicles, τιμήθηκε με πληθώρα βραβείων, κυκλοφόρησε σε 21 χώρες και μπήκε στη λίστα των ευπώλητων βιβλίων των New York Times. Η επόμενη σειρά της, η τριλογία ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ. Έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 56 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες. Τιμήθηκε με πολλά βραβεία, ενώ μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από τη Lionsgate. Μέχρι σήμερα τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν και οι τρεις τίτλοι της τριλογίας: ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΦΩΤΙΑ και ΚΟΤΣΥΦΟΚΙΣΣΑ.
ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ!

Κριτική
Χάραξε το σημάδι
Κριτική
Λυκόφως
Δημοσίευμα
Το βιβλίο της σκόνης
Δημοσίευμα
Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE!

Αγώνες Πείνας - Trailer πρώτης κινηματογραφικής ταινίας

Ο Τζον Γκριν διαβάζει το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του Χελώνες στο άπειρο.
ΨΗΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ;

ΤΖΟΝ ΓΚΡΙΝ
ΧΕΛΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ
Μπες στην κλήρωση και γίνε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα του Τζον Γκριν Χελώνες στο άπειρο πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
"Το σπάνιο είναι να βρεις κάποιον που να μπορεί να δει τον ίδιο κόσμο που βλέπεις κι εσύ."
Συμμετοχή έως 28/02/2018
Μπες στην κλήρωση!
#diavazoumeneanika


Ώρα για instagram δράση!
Πάρε το κινητό σου, φωτογραφίσου μαζί με τα αγαπημένα σου βιβλία Ψυχογιός και ανάρτησε τις φωτογραφίες σου στο instagram account σου χρησιμοποιώντας τα hashtags #psichogiosbooks #diavazoumeneanika! Ίσως η δική σου φωτογραφία συμπεριληφθεί στο επόμενο newsletter! Stay tuned!



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: