Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΚΘΒΕ: 🎉 100 παραστάσεις για την ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 🎉 και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος:​ 100 παραστάσεις για την ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ, το έργο σταθμός της νεοελληνικής δραματουργίας που παραμένει, 60 χρόνια μετά, απόλυτα διαχρονικό, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στη Μονή Λαζαριστών, στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός», σκηνοθετημένο με μαεστρία από τον Κώστα Τσιάνο.

Εισιτήρια ONLINE
Το ΚΘΒΕ σήμερα: Συμμετοχή σε εσπερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συμμετέχει στην εσπερίδα με τίτλο «Γυναίκες της πόλης: Εμπειρίες, γνώσεις, δημιουργικές ιδέες συνυπάρχουν στη Θεσσαλονίκη», που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στις 18:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Θεσσαλονίκη).

Στην εκδήλωση, θα συμμετάσχει με εισήγησή της η Μαρία Τσιμά, Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ, με θέμα «Το ΚΘΒΕ σήμερα».
Περισσότερες Πληροφορίες Πώς έφτασα εδώ​;
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο με κεντρικό θέμα «Η διαχρονική πορεία της πρόληψης ως μοχλός κοινωνικής ενδυνάμωσης».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στις 14:30, ηθοποιοί του ΚΘΒΕ θα παρουσιάσουν ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Πώς έφτασα εδώ;», όπου θα διαβάσουν αποσπάσματα από κείμενα που αναφέρονται στην πρόληψη και την εξάρτηση.
​Η δράση πραγματοποιείται σε σκηνοθετική επιμέλεια Έφης Δρόσου.
Περισσότερες Πληροφορίες
Παραστάσεις σε περιοδεία
Και ενώ συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις μας Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ, ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΝΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ και ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΦΟΝ ΚΑΝΤ, συνεχίζονται επίσης και οι παραγωγές μας που παρουσιάζονται σε διαφορετικούς σταθμούς στη θεσσαλονικη και την Ελλάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β.Μ
Βασιλικό Θέατρο
Φουαγιέ
7, 8 & 9 Μαρτίου
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Θέατρο ΚΑΠΠΑ
Δήμος Θερμαϊκού
15 &16 Μαρτίου ΑΣΚΗΤΙΚΗ
Κινηματοθέατρο «Αστόρια»
Ηράκλειο Κρήτης
8 Μαρτίου
Πρόγραμμα Παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: