Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΚΘΒΕ: Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λυδία Κονιόρδου στο ΚΘΒΕ και τι παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος:​ Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λυδία Κονιόρδου στο ΚΘΒΕ και τι παίζει αυτή την εβδομάδα
Μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ (25/03), η κ. Κονιόρδου μίλησε για το θέατρο και τη δημοκρατία, σε ένα σύντομο χαιρετισμό, αμέσως μετά την ανάγνωση του μηνύματος για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου από τον Καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ και σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Αναστασάκη. Στη συνέχεια, η Υπουργός επισκέφτηκε τα καμαρίνια δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς της παράστασης.
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμητική βραδιά για τη Λήδα Πρωτοψάλτη
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου, διοργανώνουμε μια τιμητική βραδιά για τη Λήδα Πρωτοψάλτη, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 20.30, στο Βασιλικό Θέατρο.

Περισσότερες πληροφορίες
Έρχονται τα ΟΡΦΑΝΑ του Ντέννις Κέλλυ!
Τα ΟΡΦΑΝΑ του Ντένις Κέλλυ, του Ιρλανδού βραβευμένου, πολυμεταφρασμένου και ήδη καταξιωμένου συγγραφέα στην ελληνική θεατρική σκηνή, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, από το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Κατάλληλο άνω των 15 ετών!

Το έργο διερευνά την ατομική ευθύνη και την κοινωνική συνείδηση του καθενός μας όταν βάλλεται άμεσα ή έμμεσα η ύπαρξή μας, στις πτωχευμένες ηθικά σύγχρονες κοινωνίες μας.
Περισσότερες πληροφορίες
Τελευταίες παραστάσεις για τη Δράση Μαγιακόφσκι και 3 μεγάλες παραγωγές μας
Τελευταία εβδομάδα για τις παραστάσεις:
Περιμένοντας τον Γκοντό
Τα Πικρά Δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ
Η Αυλή των Θαυμάτων
Η Ιστορία του Β.Μ. - ενός ανθρώπου με κίτρινη μπλούζα
Προλαβαίνετε να τις (ξανα)δείτε!!
Συνεχίζονται εντός και εκτός των σκηνών μας...
Συνεχίζονται κανονικά οι υπόλοιπες παραστάσεις μας, ΝΤΑ του Χιού Λέοναρντ, ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, η Παιδική Σκηνή ΕΛΙΖΑ αλλά και το Βρεφικό Θέατρο ΚΟΙΤΑ!
Στον επόμενο σταθμό τους κατευθύνονται και ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ αυτή την εβδομάδα!
Θα τους βρείτε στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018.
Πρόγραμμα Παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: