Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

WEBSITE  |  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Αγαπητοί αναγνώστες,
 
Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, σας προτείνουμε τα καλύτερα βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους!  Βιβλία που θα αποτελέσουν την καλύτερη συντροφιά των παιδιών για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους τις μέρες των διακοπών!


Αναζητήστε τα βιβλία μας σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

 
ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-6 ΕΤΩΝ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3 ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ
ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Αν ήταν χρώμα, θα ήταν κόκκινο. Αν ήταν εποχή, θα ήταν άνοιξη. Κι αν ήταν γιορτή, θα ήταν Πάσχα.
 Δέκα αγαπημένοι συγγραφείς γράφουν και δέκα αγαπημένοι εικονογράφοι ζωγραφίζουν σοκολατένιες λιχουδιές, μαγικές κοτούλες, κατακόκκινα αυγά. Κατσικάκια που κάνουν απεργία, λεπτεπίλεπτες παπαρούνες, ευωδιαστές πασχαλιές και πασχαλίτσες, ζουζουνάκια με κόκκινα πανωφόρια.
 Βαρελότα, λαμπάδες και ολόφωτες εκκλησίες, τσουρέκια αχνιστά, κουλούρια μοσχομυριστά και αγγελάκια του Πάσχα με φτερούγες λαμπερές. Για ένα Πάσχα αξέχαστο. Πάσχα ελληνικό!
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Ανδρέας Καρκαβίτσας, ο Κώστας Κρυστάλλης, ο Αλέξανδρος Μωραϊτίδης, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Τέλλος Άγρας, ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο Διονύσιος Σολωμός και ο Ευγένιος Ζαλόκωστας σε ένα βιβλίο διασκευασμένο για παιδιά.

Δέκα αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα, από τους πιο αγαπημένους Έλληνες κλασικούς συγγραφείς, ζωντανεύουν μέσα από υπέροχες εικόνες δέκα διαφορετικών σύγχρονων εικονογράφων!
ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το Πάσχα, η ομορφότερη γιορτή της χριστιανοσύνης, γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Διαβάστε τα πιο ξεχωριστά έθιμα του τόπου μας, τα πιο συγκινητικά πασχαλινά διηγήματα και διασκεδάστε με τις δραστηριότητες αυτού του υπέροχου βιβλίου.
ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 8+
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης μάς χαρίζει ιστορίες και αναμνήσεις μιας αλλοτινής εποχής με φόντο την πιο λαμπρή γιορτή, το Πάσχα.
 Μεγάλοι και παιδιά είναι οι ήρωες στα κλασικά πια διηγήματά του, που δημιουργούν στον νου εικόνες πλημμυρισμένες από ανοιξιάτικες μυρωδιές, πίστη, έθιμα και παραδόσεις, νοσταλγία και ελπίδα.
 Τα πιο αγαπημένα διηγήματα για το Πάσχα, με τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές, διασκευασμένα για παιδιά σε ένα μοναδικό γιορτινό βιβλίο.
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Πηνελόπη Σ. Δέλτα
 
Η Πηνελόπη Σ. Δέλτα, μία από τις σπουδαιότερες συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, στη Ζωή του Χριστού, που εκδόθηκε το 1925, εξιστορεί με απλή και κατανοητή γλώσσα για τα παιδιά όλα τα γεγονότα των Ευαγγελίων. Από τη γέννηση του Θεανθρώπου, τη συνάντησή Του με τους μαθητές, τα θαύματα και τις παραβολές, μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάσταση, η συγγραφέας διηγείται τη ζωή του Ιησού παραθέτοντας γλαφυρές εικόνες της εποχής και πλήθος ιστορικών στοιχείων.

Αναζητήστε τα βιβλία μας σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: