Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Υπέροχα πασχαλινά βιβλία για παιδιά!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το Πάσχα πλησιάζει και τα παιδιά ανυπομονούν για τις διακοπές! Για να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, σου προτείνουμε συναρπαστικά βιβλία με πασχαλινές ιστορίες, δραστηριότητες και κατασκευές. Ανακάλυψέ τα παρακάτω!
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
ΧΛΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ - ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΟΣΟΥΠΙΤΣΑ
Οι απίθανες και σπαρταριστές περιπέτειες του Χαράλαμπου Χλαπατσούλη κατά την προσπάθειά του να εκτελέσει ένα σχέδιο που θα κάνει το αυγό του να θριαμβεύσει και να μη σπάσει ποτέ. Η γνωστή Ψαροπαρέα μαζί με τον νέο χαρακτήρα της Βυθούπολης, τον Γαύρο Καζαμπλάνκα, ζει μια περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις και πολύ γέλιο, σε ένα παραμύθι που μιλάει για την ουσία της Ανάστασης.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ-ΣΟΥΡΕΛΗ
ΠΑΣΧΑ, ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ
Βήμα βήμα, ξετυλίγεται και παρουσιάζεται στα παιδιά η εβδομάδα των Παθών. Μια διασκεδαστική ιστορία για την Γαβριέλα που θέλει οπωσδήποτε ένα δυνατό κόκκινο αυγό. Μια όμορφη ιστορία για την Πασχαλιά που ήθελε να κάνει παιδί της ένα μικρό ζουζούνι.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Την άνοιξη η φύση αναγεννιέται και όλοι προσμένουν με χαρά το Πάσχα! Τα παιδιά θα διασκεδάσουν διαβάζοντας την όμορφη ιστορία σε στιχάκια και συναρμολογώντας το μεγάλο παζλ, που δείχνει την πασχαλινή προετοιμασία στην ολάνθιστη φύση!
Κουτί με παζλ 30 κομματιών & μικρό βιβλίο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ
Μύρισε Άνοιξη, το Πάσχα πλησιάζει, οι διακοπές αρχίζουν, ώρα για παιχνίδι! Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε πασχαλιάτικες κατασκευές και δραστηριότητες που θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά τις χαρμόσυνες τούτες μέρες και θα τους χαρίσουν πολλές ώρες διασκέδασης. Θα φτιάξουν λαγουδάκια, αυγά, λαμπάδες και καλαθάκια! Θα λύσουν το σταυρόλεξο, θα αποκαλύψουν την κρυμμένη εικόνα, θα χρωματίσουν το λαγουδάκι, θα βρουν τις διαφορές!
Με 24 υπέροχες κατασκευές & δραστηριότητες





ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: