Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Νέα απίθανα βιβλία για παιδιά!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα νέα βιβλία του Απριλίου είναι εδώ! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου, καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
ΑΓΟΡΙ ΑΝΤΙ ΜΑΛΙΓΚΑΝ
ΣΚΥΛΟΣ
Ο Ρόαλντ Νταλ μοιράζεται τις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων του. Κάποιες είναι αστείες, κάποιες είναι οδυνηρές, κάποιες είναι δυσάρεστες. Όλες όμως είναι αληθινές πέρα για πέρα.
Η εικονογράφηση του βιβλίου ανήκει στον Κουέντι Μπλέικ. Ένα βιβλίο για τη φιλία, την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση. Μια ιστορία που μιλάει για τον δεσμό ανάμεσα σε ένα παιδί και σε ένα ζώο, και εξηγεί γιατί όλοι χρειαζόμαστε ένα μέρος να το αποκαλούμε σπίτι. THE BOOKSELLER
Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας Guardian
GRAPHIC NOVELS

ΝΤΕΪΒ ΠΙΛΚΙ
Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ -6- ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ, ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΙΟΝΙΚΟΥ ΜΥΞΙΑΡΗ. ΜΕΡΟΣ 1 ΝΤΕΪΒ ΠΙΛΚΙ
Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ -7- ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ, ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΙΟΝΙΚΟΥ ΜΥΞΙΑΡΗ. ΜΕΡΟΣ 2
Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ έχουν μπλέξει για τα καλά. Η τελευταία τους φάρσα έκανε έξω φρενών τον Μέλβιν Σνίντλι, το μεγαλύτερο φυτό του σχολείου, που τώρα ανυπομονεί να πάρει εκδίκηση. Μόνο που, στην προσπάθειά του να μεταμορφωθεί σε βιονικό σούπερ αγόρι, τα κάνει μούσκεμα… Και κάπως έτσι γεννιέται ο Βιονικός Μυξιάρης! Πάνω που νόμιζαν ότι είχαν γλιτώσει, άντε πάλι τα ίδια! Ο Βιονικός Μυξιάρης ηττήθηκε, όχι όμως και οι Χλεμπονιάρηδες Ρομπο-Χλαπάτσες. Ακολουθήστε τον Τζορτζ, τον Χάρολντ, τον κύριο Κρουπ, τον Μέλβιν Σνίντλι και τον Σούλου, το βιονικό χάμστερ, σε μια περιπέτεια από τα βάθη του Διαστήματος ως το μυστηριώδες και αχαρτογράφητο προχθές!
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»
Διασκεδαστικά, πολύχρωμα Φρούτα, μια πρώτη γεύση από το πολύχρωμο περιβόλι της λογοτεχνίας, με ελκυστική εικονογράφηση και αισθητική αρτιότητα! Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων, εναρμονισμένη με τον γλωσσικό πλούτο του παιδιού, που το βοηθάει να διαχειρίζεται συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις, μα πάνω απ’ όλα να αγαπήσει το διάβασμα.



ΜΙΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ


Δύο συναρπαστικά βιβλία για μικρούς ντετέκτιβ-ταξιδευτές! Τα παιδιά θα μάθουν τις επτά ηπείρους και θα γνωρίσουν τα ζώα του κόσμου προσπαθώντας να λύσουν δύο υποθέσεις και χρησιμοποιώντας τους 6 αναδιπλούμενους χάρτες με τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Με ιστορίες για μικρούς ντετέκτιβ και αναδιπλούμενους χάρτες
ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν διαβάζοντας τις ιστορίες των οχημάτων και πατώντας το κουμπί όποτε γυρίζουν σελίδα, για να ακούσουν τον ήχο της σειρήνας, των κινητήρων και της μηχανής.



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ;


Τα μωρά θα γνωρίσουν με διασκεδαστικό τρόπο τα ζωάκια της φάρμα και της ζούγκλας μέσα από τις ζωηρά εικονογραφημένες σελίδες και τις εικόνες που ξεπετάγονται.
Τράβηξε και Βρες!
e-books
Με περισσότερες από 1.550 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ
ΝΕΒΕΡΜΟΡ 1 - ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΓΚΑΝ ΚΡΟΟΥ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν το ΝΕΒΕΡΜΟΡ 1 – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΓΚΑΝ ΚΡΟΟΥ, μια συναρπαστική περιπέτεια σε έναν φανταστικό μαγικό κόσμο, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του! «Θα νιώσεις σα να συναντά ο Χάρι Πότερ την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Kirkus
Συμμετοχή έως: 23/5/2018
Πάρτε μέρος στην κλήρωση εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας του μήνα
Ντέιβ Πίλκι
Συνέντευξη
Γιώργος Δ.Λεμπέσης
Δημοσίευμα
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Δημοσίευμα
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΑΝΤΙ ΜΑΛΙΓΚΑΝ
ΣΚΥΛΟΣ
Λίγο αργότερα πηδούσε ψηλά, μπερδευόταν στα πόδια του αγοριού και έκανε γύρω γύρω. Γρύλιζε εκστασιασμένος, δάγκωνε παιχνιδιάρικα τον Τομ και κυλιόταν στο γρασίδι.
«Σπάιντερ!» του φώναξε ο Τομ. «Έλα, έλα εδώ! Κάτσε!» Ο σκύλος έσκυψε στον καινούργιο του ιδιοκτήτη γαβγίζοντας τρελά.
«Όχι, Σπάιντερ! Κάτω!»
Ο Σπάιντερ κουλουριάστηκε ανάσκελα πάλι και άρχισε να κουνάει τα πόδια του στον αέρα. Ένιωσε χέρια στα πλευρά του και γύρω από τον λαιμό του. Ο Τομ πάλευε μαζί του τώρα και ο Σπάιντερ, καθώς πάλευε κι αυτός, τσίριζε έκπληκτος. Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σκέφτηκε τη φίλη του, την Κλωστή, και τσίριξε πάλι, γιατί το αστείο εκείνο μικρό πλάσμα είχε κάνει τόσο λάθος τελικά.
Ήθελε το αγόρι γάτα; Φυσικά και όχι.
Ήταν αυτός –ο Σπάιντερ– ανεπιθύμητο δώρο, ήταν πολύ άσχημος και δε θα τον αγαπούσαν; Καθόλου, αφού του είχαν δώσει κιόλας όνομα και είχε τη δική του περιοχή να φροντίζει. Και το καλύτερο, πάντως, ήταν που είχε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον χρειαζόταν – και αυτό ήταν απλώς πολύ καλό για να είναι αληθινό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι περιπέτειες του Καπετάν Βράκα (Ντέιβ Πίλκι)



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: