Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΚΘΒΕ: Έρχονται τα ΟΡΦΑΝΑ του Ντέννις Κέλλυ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος:​ Έρχονται τα ΟΡΦΑΝΑ του Ντέννις Κέλλυ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
Μήπως στην προσπάθειά μας να περιχαρακώσουμε τα όριά μας προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας από τους «άλλους», γινόμαστε από θύματα θύτες; Μήπως ο ρατσισμός κι η εγκληματικότητα όταν χτυπάνε την πόρτα μας, μας μεταμορφώνουν σε ό,τι περισσότερο φοβόμαστε και μισούμε;
Τα «Ορφανά» παρουσιάζονται στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά. Πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 14 Απριλίου 2018!
Η παράσταση είναι κατάλληλη άνω των 15 ετών.
Περισσότερες πληροφορίες
ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ; Mια παράσταση για το κοινό την Κυριακή 15 Απριλίου.
Το έργο «Σε μένα μιλάς;», του Ράινερ Χάχφελντ, που έχει ενθουσιάσει πάνω από 23.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς, από σχολεία της πόλης και της περιφέρειας, τόσο με την αμεσότητα όσο και με τον ρεαλισμό της, θα παρουσιαστεί ακόμη μια φορά για το κοινό την Κυριακή 15 Απριλίου στις 19.00, στη Μονή Λαζαριστών, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους θεατές να την παρακολουθήσουν.

Μια παράσταση για εφήβους … που πρέπει να δουν και όλοι οι γονείς!
Εισιτήρια ONLINE
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
Επόμενος σταθμός της ρομαντικής κωμωδίας «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, το Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».
​​
Από , Πέμπτη 12 Απριλίου έως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 21:00!
Περισσότερες πληροφορίες
Έρχονται τον Απρίλιο!
Ένας Απρίλιος γεμάτος νέες παραγωγές, επιτυχημένες παραστάσεις που συνεχίζονται αλλά και ενδιαφέρουσες μετακλήσεις που φιλοξενούνται στη Μονή Λαζαριστών.

Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι
"After the Campsite". Μια παράσταση – project που αντλεί την έμπνευσή της από το υλικό που συγκεντρώθηκε στο ετήσιο καλλιτεχνικό εργαστήρι για νεαρούς πρόσφυγες του ΚΘΒΕ.
«Η κατάρα της Ίρμα Βεπ». ​Μια απολαυστική σάτιρα που αντλεί από την κλασική δραματουργία, το μελόδραμα, τη λογοτεχνία του φανταστικού, έως την παρωδία του κινηματογράφου των ταινιών τρόμου.
«Δον Κιχώτης». Πέντε ηθοποιοί, με όπλο την αθωότητα, τη σωματικότητα, τον λόγο, τη μουσική και τη φαντασία τους, αφηγούνται την ιστορία του ονειροπόλου ιδαλγού από τη Μάντσα.
Απρίλιος στο ΚΘΒΕ
Εναλλακτικές προτάσεις...
Μπαρόκ με τον Maurice Steger. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Μόνιμη Έκθεση Κοστουμιών. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με νέο θερινό ωράριο λειτουργίας
Εσείς πού θα βρίσκεστε;

Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου Θεατρικού Παιχνιδιού ΒΙΟΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ - Δίχως Ωμέγα
Εργαστήρια υποκριτικής, σκηνογραφίας και κατασκευής φροντιστηριακών αντικειμένων στο πλαίσιο του πρώτου SKG: Bridges - Uprising Art and Culture Festival
Δηλώστε συμμετοχή, εγκαίρως!
Περισσότερες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: