Κυριακή 20 Μαΐου 2018

-50% σε βιβλία διατροφής!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί και οι πολυπόθητες ημέρες για ηλιοθεραπεία και δροσιστικές βουτιές σε κάποια παραλία.
Μην αμελείς άλλο τη διατροφή σου. Στη λίστα που ακολουθεί σου προτείνουμε 6 βιβλία για έναν πιο υγιή, αδύνατο και καλύτερο εαυτό!
Κάνε την παραγγελία σου μέχρι τις 31/5, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού SUMMERFIT18 , και επωφελήσου της προσφοράς, η οποία περιλαμβάνει:
• διπλασιασμό πόντων σε αυτή την παραγγελία,
• δωρεάν αποστολή στον χώρο σου για παραγγελίες άνω των 14,50 €.
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books). .


JOE WICKS
ΛΕΠΤΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ
Το βιβλίο αυτό δε σας προτείνει απλώς μια διατροφή, αλλά έναν τρόπο ζωής, που θα αλλάξει ριζικά το σώμα σας και την εικόνα που έχετε γι' αυτό. Με τη βοήθεια του Joe και του ΛΕΠΤΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να διατηρείστε υγιείς, δυνατοί και λεπτοί για πάντα.
Διαβάστε τώρα το Νο1 bestseller βιβλίο διατροφής όλων των εποχών!
18,80€ | 9,40€

ΜΠΕΡΝΑΝΤΕΤ ΦΙΣΕΡ
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ... ΣΕΛΙΔΕΣ
Η Μπερναντέτ Φίσερ ήταν παχιά. Τεράστια. Στην πραγματικότητα είχε νοσηρή παχυσαρκία. Τι θα μπορούσε να μάθει μια υπέρβαρη πενηντάχρονη μακιγιέζ και μαμά από μια όμορφη και γυμνασμένη νεαρή κοπέλα που δουλεύει ως μοντέλο; Τελικά… τα πάντα!
Η Μπερνατέτ μοιράζεται μαζί σας τον τρόπο που έχασε 30 κιλά μέσα σε 30 εβδομάδες. Μέσα σε μία ώρα θα έχετε μάθει κι εσείς πώς να «φτιάξετε» έναν πιο υγιή, αδύνατο, καλύτερο εαυτό!
Ένα μικρό βιβλίο που θα σας βοηθήσει να χάσετε πολλά κιλά.
9,90€ | 4,95€

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΒΕΦΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ SLIMMER
Με την ένωση της Βέφας με το Slimmer δημιουργήθηκε μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος αδυνατίσματος, που στηρίζεται στην ελληνική, μεσογειακή διατροφή. Είναι το πιο απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, βασισμένο στο καθημερινό φαγητό της ελληνικής οικογένειας.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις πιο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές της θρυλικής Βέφας Αλεξιάδου, και μάλιστα στη λιποδιαλυτική τους εκδοχή!
15,50€ | 7,75€

ΚΕΪΤ ΧΑΡΙΣΟΝ
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ
ΤΡΩΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ, ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ 2! Η διαλειμματική νηστεία είναι ο πιο γρήγορος και υγιεινός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και να τα κρατήσετε μακριά! Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ σάς επιτρέπει να τρώτε ό,τι θέλετε για 5 ημέρες της εβδομάδας, αρκεί να περιορίζετε την πρόσληψη θερμίδων στις 500 τις υπόλοιπες 2.
Για όλους εσάς που παλεύετε να χάσετε βάρος, το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να:
• αδυνατίσετε φυσικά∙
• αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια∙
• ξαναρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας∙
• αναζωογονήσετε τα κύτταρά σας.
Δεν πρόκειται για άλλη μία περαστική μόδα. Πρόκειται για έναν νέο τρόπο ζωής που θα θέλετε να υιοθετήσετε για την υπόλοιπη ζωή σας.
13,30€ | 6,65€

ΚΑΘΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ
Παλεύεις με το βάρος σου; Έχεις δοκιμάσει τη μία δίαιτα μετά την άλλη χωρίς αποτέλεσμα; Αν ναι, τότε κρατάς στα χέρια σου το κατάλληλο βιβλίο. Προσεγγίζοντας το θέμα με σαφή, συνοπτικό και άμεσο τρόπο, η Κάθριν Φράνσις σού δείχνει πώς να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά μια για πάντα.
Με προσαρμογές στο διαιτολόγιο και τη γυμναστική σου, μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς να το ξαναπάρεις και να είσαι πιο υγιής κι ευτυχισμένος – για το υπόλοιπο της ζωής σου.
5,50€ | 4,95€



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: