Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σόφη Θεοδωρίδου , νέο βιβλίο με αφιέρωση!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Η Σόφη Θεοδωρίδου επιστρέφει με το ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ, που διαδραματίζεται την εποχή του Εθνικού Διχασμού. Η ζωή μιας τολμηρής και ξεχωριστής γυναίκας, της Ρόσας, η οποία δε θα διστάσει να απαρνηθεί τα προνόμια της κοινωνικής της θέσης και να πάει κόντρα στα επικρατούντα ήθη, ακολουθώντας το δικό της μονοπάτι ζωής.
Κάνε την προπαραγγελία σου, μέχρι τις 13/5, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού THEODORIDOU518 , και επωφελήσου της προσφοράς η οποία περιλαμβάνει:
• ενυπόγραφο αντίτυπο με γενική αφιέρωση,
• διπλασιασμό πόντων ανταμοιβής,
• δωρεάν αποστολή στον χώρο σου στις 17/5 (για παραγγελίες άνω των 14,50 €).
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Η υπογραφή θα βρίσκεται σε ειδικό αυτοκόλλητο μέσα στο βιβλίο.
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).

ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ
Κόρη καλής αθηναϊκής οικογένειας, η Ρόσα γεννήθηκε ανυπότακτη, όπως μαρτυρούσε και το φλογερό κόκκινο των μαλλιών της, αν και πολλοί απέδιδαν τoν απείθαρχο χαρακτήρα της στο γεγονός πως είχε ανατραφεί με ελευθερία ανάρμοστη, έχοντας μητέρα μια γυναίκα κλεισμένη στον κόσμο της και πατέρα έναν επιπόλαιο μπον βιβέρ.
Η νεαρή αριστοκράτισσα θα σοκάρει την οικογένειά της, όταν το καλοκαίρι του 1914 ερωτευτεί τον Χάρη, έναν φτωχό φοιτητή της ιατρικής που κατάγεται απ' τις τουρκοκρατούμενες ως πρόσφατα περιοχές της Μακεδονίας. Κι ενώ η Ελλάδα ολόκληρη σπαράσσεται από τον διχασμό που δημιουργεί η ρήξη Κωνσταντίνου και Βενιζέλου, εκείνη θα ασπαστεί τον βενιζελισμό αψηφώντας τις φιλοβασιλικές της καταβολές και θα βαδίσει σε δρόμους ριψοκίνδυνους.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 15.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ








ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
Η ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ κατάγεται από την Αλμωπία, μια μικρή επαρχία του Νομού Πέλλας. Σπούδασε νηπιαγωγός στη Θεσσαλονίκη κι εγκαταστάθηκε κατόπιν στην περιοχή καταγωγής της, όπου διαμένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά της. Λατρεύει τη ζωγραφική και τη λογοτεχνία, και πιστεύει πως η αγάπη της για την τελευταία την οδήγησε τελικά στη συγγραφή.



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: