Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

6 νέα παιδικά βιβλία & άλλες προτάσεις για διάβασμα


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα νέα βιβλία του Ιουλίου είναι εδώ! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους μικρούς αγαπημένους σου, καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές, ολοκαίνουρια βίντεο και πολλά άλλα!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Μπορεί το μικρό σας να βρει τα αντικείμενα και τα ζωάκια με τις λεξούλες τους που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Προσοχή, μπορεί να το ξαφνιάσουν!
Τρισδιάστατη έκπληξη πίσω από κάθε σελίδα





ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ
Το παιδί θα μάθει να λέει ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ παρέα με τον Μίμη, ακολουθώντας τις πολύτιµες συµβουλές της Ρένας! Κάθε φορά που θα λέει µια ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΟΥΛΑ, θα κολλά ένα αυτοκόλλητο στο Διάγραµµα Καλών Τρόπων και θα γίνει το πιο ευγενικό παιδί!
Με 25 αυτοκόλλητα επιβράβευσης

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!
ΑΝΤΙΟ, ΠΑΝΑ!
ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ!
Το παιδί θα αναπτύξει δεξιότητες διαβάζοντας την ιστορία της Ρένας και του Μίμη. Κάθε φορά που τα καταφέρνει θα κολλά ένα αυτοκόλλητο στο διάγραμμα προόδου. Το παιδί θα μάθει να χρησιμοποιεί το γιογιό ακολουθώντας τις οδηγίες της Ρένας στον Μίμη, τον μικρό αδελφό της. Κάθε φορά που τα καταφέρνει, κερδίζει ένα αυτοκόλλητο. Ο Μίμης ανακαλύπτει το φεγγάρι και θέλει να το πιάσει. Θα τα καταφέρει; Μια έκπληξη περιμένει το παιδί στην τελευταία σελίδα: ένα φεγγάρι που φωσφορίζει!
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Κλασικά παραμύθια
Το παιδί θα ανακαλύψει τα υπέροχα κλασικά παραμύθια του Σαρλ Περό και των αδελφών Γκριμ γυρίζοντας τις σελίδες με τις λεπτοδουλεμένες διάτρητες εικόνες και ζήσε τις περιπέτειες μαζί με τους ήρωες.
Με περίτεχνα κοπτικά


Εκπαιδευτικά βιβλία
Ανοίγοντας τα παραθυράκια των βιβλίων, τα παιδιά θα μάθουν πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για το σώμα και το πώς λειτουργεί, καθώς και για τα ζώα και τον υπέροχο κόσμο τους!
Με πολλά παραθυράκια
e-books
Με περισσότερες από 1.550 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ




ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

18 βιβλία που θα συναρπάσουν τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι

Bullying: ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας
ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Κριτική
ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
Κριτική
ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ - ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
Δημοσίευμα
ΣΚΥΛΟΣ
Δημοσίευμα
ΧΑΡΙΛΑΟΣ; ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΤΣΙΑΓΚΟ ΤΖΕ ΜΟΡΑΙΣ
Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ
Πάρε μέρος στην κλήρωση και ίσως είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς που θα απολαύσουν πρώτοι το Ο ΑΝΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ του Τσιάγκο τζε Μοράις. Χάρτες και τέρατα, ήρωες και θεοί από δώδεκα κόσμους της μυθολογίας βρίσκονται μέσα σε αυτό το υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο!
Συμμετοχή έως 16/9/2018
Μπες στην κλήρωση εδώ!
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα - tv spot βιβλία 1-12


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: