Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΙΙ


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΙΙ
«Μικρό τραγούδι θα σας πω
Μα μεγάλο έχει σκοπό
Την καρδιά ΟΛΩΝ μας να αγγίξει
Την ΕΛΠΙΔΑ να χαρίσει….»!
Η μεγάλη μέρα, η καλύτερα η μεγάλη νύχτα πλησιάζει. Η νύχτα της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΣΤΟΡΓΗΣ!
Αυτή την Πέμπτη το Αμφιθέατρο των Μουδανιών θα λάμψει από ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, γιατί τα ΠΑΙΔΙΑ, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο!
Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν από την πρώτη φορά που οι μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ συμμετείχαν σε μια συναυλία αλλιώτικη από τις άλλες, εκείνες της «αρπαχτής»…. Χόρεψαν, τραγούδησαν, και δημιούργησαν έναν ΘΕΣΜΟ, την ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ που μαθεύτηκε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
ΟΛΑ τα παιδιά που πέρασαν από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ αυτά τα δεκαοκτώ χρόνια, βγάζουν ΨΥΧΗ για να μαζέψουν χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο των ιδρυμάτων Ελπίδα και Στοργή.
Για δεκαοκτώ χρόνια, παρατούν τα παιχνίδια και τις άλλες δραστηριότητες τους και προετοιμάζονται για την ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ, για να χαρίσουν σε εμάς ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ μουσικοχορευτικό ταξίδι, και στα παιδιά με καρκίνο την ΕΛΠΙΔΑ ότι με ΣΤΟΡΓΗ και ΑΓΑΠΗ, ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Αυτή την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 21:00 στο Αμφιθέατρο των Μουδανιών θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να καμαρώσουμε και να χειροκροτήσουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, που για ακόμα μια χρονιά θα βάλουν και αυτά το δικό τους λιθαράκι στη μάχη κατά του καρκίνου.
Άλλωστε, το λέει και το τραγούδι….
«Τόσα παιδιά τραγουδούν με τα χέρια ανοιχτα μια αγκαλιά
Τραγουδούν και μας πάνε ψηλά, την ΕΛΠΙΔΑ σκορπανε
Τόσα παιδιά τραγουδούν, με τα χέρια ανοιχτα σαν φτερά
Δίνουν ΣΤΟΡΓΗ δίνουν ΧΑΡΑ βγάζουν ΦΤΕΡΑ πετούν ψηλά»…
Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί !
Σε περίπτωση που θα μας τα χαλάσει ο καιρός (δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται), η εκδήλωση θα γίνει την επομένη, Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 21:00.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: