Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

It’s crime o’clock & Πόντοι x2


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Σε γοητεύει το νουάρ; Λατρεύεις τη δράση και το μυστήριο; Σου αρέσει να λύνεις γρίφους και να φωτίζεις σκοτεινές υποθέσεις; Αν ναι, τότε είσαι στο σωστό μέρος!
Κάνε την παραγγελία σου μέχρι τις 20/07, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιούCRIMEOCLOCK18 , και επωφελήσου της προσφοράς, η οποία περιλαμβάνει:
• διπλασιασμό πόντων ανταμοιβής,
• δωρεάν αποστολή στον χώρο σου για παραγγελίες άνω των 14,50€.
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Οι προσφορές αφορούν τα έντυπα βιβλία (όχι τα e-books).


DEAN KOONTZ
ΤΥΦΛΗ ΓΩΝΙΑ ΕΪ ΤΖΕΪ ΦΙΝ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
Έχω μεγάλη ανάγκη να πεθάνω. Αυτές είναι οι ανατριχιαστικές λέξεις που αφήνει πίσω του ένας άντρας ο οποίος είχε τα πάντα στη ζωή του, αλλά επέλεξε να πεθάνει. Μια καινούργια σειρά καταιγιστικής δράσης, που ήρθε για να μείνει. Έξυπνο, δυνατό και συγκινητικό, ένα θρίλερ που φέρνει στο μυαλό του αναγνώστη τις καλύτερες στιγμές του Χίτσκοκ. Σ’ αυτό το διαβολικά ανατριχιαστικό μυθιστόρημα, κανένας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.


ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΡΑ ΠΙΝΜΠΟΡΟ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
«Τζούλια, εγώ είμαι. Πάρε με, είναι ανάγκη. Σε παρακαλώ, Τζούλια, είναι σημαντικό». Λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, η Νελ Άμποτ τηλεφώνησε στην αδελφή της. Η Τζουλς δεν το σήκωσε, αγνοώντας την έκκλησή της για βοήθεια. Τώρα η Νελ είναι νεκρή. Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός. Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά;
16,60€ | 14,94€


ΚΑΡΙΝ ΣΛΟΤΕΡ
ΠΤΩΣΗ ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΛΙΕΝΤΕ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ
«Ξέρεις τι ψάχνουμε. Δώσ’ το, και θα την αφήσουμε ελεύθερη». Όταν η ομηρία λήγει αφήνοντας πίσω της θύματα, η Φέιθ μένει με πολλά ερωτήματα και ελάχιστες απαντήσεις. Για να βρει τη μητέρα της, θα χρειαστεί τη βοήθεια του συνεργάτη της. Μόνο που αυτή τη φορά η Φέιθ δεν είναι μόνο αστυνομικός. Είναι και μάρτυρας και ύποπτη. Mε αφορμή μια σειρά παράξενων δολοφονιών που σημειώνονται σε όλη την πόλη, η Αμάντα ξεκινά τη δική της έρευνα και ανακαλύπτει πριν από την αστυνομία ότι οι θάνατοι πιθανώς συνδέονται μεταξύ τους. Η υπόθεση, όμως, γίνεται ακόμα πιο προσωπική όταν, ξαφνικά, η Ιντιάνα, η μητέρα της, εξαφανίζεται. Μπορεί το γεγονός αυτό να συνδέεται με τον κατά συρροή δολοφόνο;


ΠΕΤΕΡ ΧΟΕ
Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΣΜΙΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ DAN BROWN
ORIGIN
Η Σμίλα ζει μόνη. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο αισθάνεται δεμένη είναι ο Ησαΐας. Μια μέρα, ο Ησαΐας πέφτει από μια χιονισμένη στέγη και σκοτώνεται. Μόνη της αγωνίζεται να διαλευκάνει τον θάνατο του μικρού φίλου της και διαπιστώνει κάποια στιγμή ότι έτσι κινδυνεύει και η δική της ζωή. Ο Ρόμπερτ Λάνγκντον επισκέπτεται το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ για να παραστεί στην ανακοίνωση μιας σημαντικής ανακάλυψης, που πρόκειται να αλλάξει για πάντα το πρόσωπο της επιστήμης και της θρησκείας, στο πιο ευφάνταστο και ιδιοφυές μυθιστόρημα του Dan Brown.


ΣΤΙΓΚ ΛΑΡΣΟΝ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ
H Χάριετ Βάνιερ εξαφανίστηκε πριν από τριάντα έξι χρόνια κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ στο σουηδικό θέρετρο Χέντεμπι. Παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δε βρέθηκε ποτέ κανένα ίχνος της δεκαεξάχρονης κοπέλας. Το έσκασε; Έπεσε θύμα απαγωγής; Ή θύμα δολοφονίας; Κανείς δε γνωρίζει· η υπόθεση έκλεισε, όλοι ξέχασαν τις λεπτομέρειες. Όλοι, εκτός από τον θείο της Χάριετ, τον Χένρικ Βάνιερ. Η Ρέιτσελ παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί. Ξέρει ότι θα σταματήσει στον ίδιο σηματοδότη, την ίδια ώρα, και θα αντικρίσει τα ίδια σπίτια δίπλα στις ράγες. Αρχίζει, μάλιστα, να νιώθει οικεία με το ζευγάρι που ζει σ’ ένα από αυτά. «Τζες» και «Τζέισον» τους αποκαλεί. Η ζωή τους, στα δικά της μάτια, είναι τέλεια. Μακάρι να μπορούσε και η Ρέιτσελ να είναι τόσο ευτυχισμένη. Ώσπου ένα πρωί βλέπει κάτι που τη σοκάρει.


ΠΑΤΡΙΚ ΖΙΣΚΙΝΤ
ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤ' ΑΝΤΡΕΑ
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΛΙΣΙ
Για τον Ζαν-Μπατίστ Γκρενούιγ, τον σκοτεινό ήρωα, μαθαίνουμε μόνο πως γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1738 στο Παρίσι, ανάμεσα στα σκουπίδια της αγοράς. Η μακριά πορεία του στο βασίλειο των οσμών θα τον οδηγήσει από το εργαστήριο του αρωματοποιού στη θέση του ημίθεου που παρασύρει τα πλήθη με μοναδικό όπλο το ύψιστο και συγκλονιστικότερο άρωμα που υπάρχει. Αυτό της ανθρώπινης ύπαρξης. Η Μαρλέν έχει παντρευτεί τον Χερ Βίγκαναρ, τον άνθρωπο που φοβούνται όλοι στο Νότιο Τιρόλο, για να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή της. Τώρα όμως κάτι έχει αλλάξει και δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ξέρει ότι ο άντρας της δε θα συγχωρήσει την προδοσία της. Μια τρομαγμένη γυναίκα, τρεις άντρες και μια εγκληματική οργάνωση μπλέκονται σε ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
It's Crime o'Clock Quiz! – Ποιο αστυνομικό βιβλίο πρέπει να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι;

Απάντησε σε 5 ερωτήσεις μυστηρίου και δες ποια είναι η δική σου ώρα για να εξιχνιάσεις το μυστήριο! Η κάθε ώρα αντιστοιχεί στο αστυνομικό βιβλίο που σου ταιριάζει και 12 τυχεροί θα κάνουν δικό τους το βιβλίο της επιλογής τους παίρνοντας μέρος στην κλήρωση!
ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: