Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Εκπτώσεις έως -50% & άλλα απίθανα δώρα!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Για τον μήνα αυτό προτείνουμε τους παρακάτω τίτλους, που θα είναι σε προσφορά μέχρι τις 31/8!
Μπορείς να τους αναζητήσεις στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή, εναλλακτικά, να διαλέξεις τα βιβλία που θέλεις από το www.psichogios.gr και να τα αποκτήσεις με έκπτωση, κάνοντας χρήση του κουπονιού OFFAUG .
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΙΑΝ ΜΑΚΓΚΟΥΑΪΡ
ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΡΚΤΙΚΟΣ
Ίδε ο άνθρωπος: δυσώδης, μέθυσος και βάναυσος. Ο Χένρι Ντραξ είναι μέλος του πληρώματος του φαλαινοθηρικού «Volunteer», που ξεκινά από το Γιόρκσερ για τα νερά του Αρκτικού Κύκλου. Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Πάτρικ Σάμνερ, πρώην στρατιωτικός χειρουργός, με αμαυρωμένη φήμη και καθόλου χρήματα. Μην έχοντας καλύτερη επιλογή, αποφασίζει να αποπλεύσει μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα ως γιατρός του πλοίου, σε αυτό το καταδικασμένο, βίαιο, βρόμικο ταξίδι.
Ψηφίστηκε από τους New York Times ανάμεσα στα 10 καλύτερα βιβλία για το 2016.
Υποψήφιο για το βραβείο Booker 2016

ΣΑΡΑ ΠΙΝΜΠΟΡΟ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός. Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά; Καθώς η Λουίζ, η νέα γραμματέας του Ντέιβιντ, έρχεται όλο και πιο κοντά στο ζευγάρι, καταλήγει με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Το μόνο απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ' αυτό τον γάμο. Αλλά ούτε που της περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είναι αυτό το «κάτι» και πού μπορεί να φτάσει κανείς για να προστατεύσει τα μυστικά του.
NEW YORK TIMES & SYNDAY TIMES BEST SELLERΚυκλοφορεί σε 19 χώρες

ΔΑΦΝΗ ΣΟΥΜΑΝ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
«Ο έρωτας είναι μια πόρτα. Δεν ξέρεις πού οδηγεί, όμως και πάλι τη διαβαίνεις». Ένα ζεστό απόγευμα του καλοκαιριού μια Τουρκάλα κι ένας Έλληνας συναντιούνται για πρώτη φορά στο Φανάρι. Η ιερή συνοικία έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της Μελίκε, αφού είναι γεμάτη αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια. Και σκέφτεται ότι είναι καθαρά τυχαίο που ο νεαρός Πέτρος διάλεξε την Παναγία Μουχλιώτισσα, την αγαπημένη της εκκλησία, για το πρώτο ραντεβού τους.
Μια ιστορία αγάπης, πάθους και μυστικών που κρύβονται ανάμεσα στα παλιά τείχη της Κωνσταντινούπολης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το ταξίδι στις Κυκλάδες και στο φως ξεκινά ένα καλοκαίρι, στα τέλη του εικοστού αιώνα. Ένας διάσημος νομπελίστας, ο Αλμπέρ Καμύ, επιστρέφει στην πρωτεύουσα του χρόνου, την εποχή μας, και στη Μεσόγειο που αγάπησε. Τον συνοδεύει η νεαρή δημοσιογράφος Αριάδνη Δάριβα, που βλέπει αυτό το ταξίδι σαν μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου ο Γαλλοαλγερινός συγγραφέας να ολοκληρώσει το μυθιστόρημά του Ο πρώτος άνθρωπος.
Ένα μυθιστόρημα για το ελληνικό καλοκαίρι, για την αιώνια εφηβεία και τη νιότη που δεν κατάφερε να αγγίξει ο χρόνος.




ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.
Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ




ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ






ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: