Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Βιβλία που ξεχώρισαν από 9,90€ & Πόντοι x2


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Η εκδοτική ομάδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ δημιούργησε με πολλή χαρά τη σειρά ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ, με τα πιο σημαντικά, επιτυχημένα και αγαπημένα μυθιστορήματα ξένης λογοτεχνίας τα οποία έχουμε εκδώσει κατά καιρούς.
Η σειρά περιλαμβάνει τίτλους που πλέον τείνουν να γίνουν κλασικοί, συγγραφείς και έργα που βραβεύτηκαν και κέρδισαν παγκόσμια αναγνώριση και εκτίμηση, βιβλία που έτυχαν θερμής υποδοχής από την παγκόσμια λογοτεχνική κοινότητα, ή κείμενα που κέρδισαν εκατομμύρια αναγνώστες και κυρίως ιστορίες διαχρονικές και αυθεντικά ανθρώπινες.
Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις ένα από αυτά τα βιβλία, τότε κάνε την παραγγελία σου μέχρι τις 05/08, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού BOOKSJULY18, και επωφελήσου της προσφοράς, η οποία περιλαμβάνει:
• διπλασιασμό πόντων σε αυτή την παραγγελία,
• δωρεάν αποστολή στον χώρο σου για παραγγελίες άνω των 14,50 €.
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Οι προσφορές αφορούν τα έντυπα βιβλία (όχι τα e-books).


ΠΑΤΡΙΚ ΖΙΣΚΙΝΤ
ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Τι είναι Το άρωμα; Ένα τρομακτικό παραμύθι; Ένα φιλοσοφικό θρίλερ; Μια ερωτική φαντασία; Για τον Ζαν-Μπατίστ Γκρενούιγ, τον σκοτεινό ήρωα, μαθαίνουμε μόνο πως γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1738 στο Παρίσι, ανάμεσα στα σκουπίδια της αγοράς, με δυο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αυτός που τρομάζει τους πάντες με την παντελή έλλειψη κάθε μυρωδιάς έχει την πιο ευαίσθητη μύτη του κόσμου. Η μακριά πορεία του στο βασίλειο των οσμών θα τον οδηγήσει από το εργαστήριο του αρωματοποιού στη θέση του ημίθεου, που παρασύρει τα πλήθη με μοναδικό όπλο το ύψιστο και συγκλονιστικότερο άρωμα που υπάρχει: αυτό της ανθρώπινης ύπαρξης…
NEW YORK TIMES ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 1986
20.000.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
ΝΑΓΚΙΜΠ ΜΑΧΦΟΥΖ – ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ





ΒΑΛΕΡΙΟ ΜΑΣΙΜΟ ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ
Ο ΧΡΗΣΜΟΣ
Με τον καταιγιστικό ρυθμό ενός αστυνομικού μυθιστορήματος, ο Βαλέριο Μανφρέντι αφηγείται μια περιπέτεια λουσμένη από τη μαγεία των αρχαίων μύθων, γεμάτη ένταση και ανατροπές, που διαδραματίζεται ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ανάμεσα στα ανθρώπινα πάθη και στις θεϊκές επιταγές. Μια ιστορία συναρπαστική, απρόβλεπτη μέχρι την τελευταία σελίδα, μέχρι το τελευταίο, αναπάντεχο εύρημα του συγγραφέα...
Ο ΒΑΛΕΡΙΟ Μ. ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ είναι αρχαιολόγος. Τα μυθιστορήματά του έχουν τιμηθεί με σημαντικά βραβεία και έχουν πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!





ΜΠΕΤΙ ΜΑΧΜΟΥΝΤΙ
ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ
Τον Αύγουστο του 1984, η Μπέτι Μαχμουντί, Αμερικανίδα παντρεμένη με Ιρανό, ταξίδεψε με τον άντρα και την κόρη της στην Τεχεράνη. Έντρομη ανακαλύπτει κάποια στιγμή πως βρίσκεται δέσμια, στην ουσία, ενός φανατικού σε μια χώρα όπου οι γυναίκες είναι σχεδόν σκλάβες. Η μόνη ελπίδα διαφυγής βρίσκεται στα χέρια ενός παράνομου δικτύου λαθρεμπόρων. Αυτό το βιβλίο είναι η αληθινή ιστορία της γυναίκας που πέτυχε το ακατόρθωτο, μια Οδύσσεια που παρακολουθούμε βήμα βήμα με κομμένη ανάσα.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΖΙΛΜΠΕΡ ΣΙΝΟΥΕ
Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ
Αίγυπτος 1790. Η Υψηλή Πύλη έχει αρχίσει ήδη να παρακμάζει και οι Μαμελούκοι είναι πλέον οι αληθινοί κυρίαρχοι της χώρας. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στη Σεχραζάτ, κόρη ενός πλούσιου χριστιανού Αιγυπτίου, και στον Καρίμ, γιο ενός φτωχού μουσουλμάνου κηπουρού. Οι δύο νέοι ονειρεύονται να παντρευτούν όταν μεγαλώσουν, όμως ο Καρίμ, μολονότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη Σεχραζάτ, είναι πάντοτε διστακτικός και λαχταράει να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο.
Το γνωστότερο βιβλίο ενός από τους σπουδαιότερους και πλέον βραβευμένους σύγχρονους συγγραφείς ιστορικού μυθιστορήματος!





ΑΡΟΥΝΤΑΤΙ ΡΟΪ
Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Δυο όμορφα, αγνά δίδυμα παιδιά και η υπέροχη μητέρα τους επιστρέφουν για να ζήσουν στο πατρικό της σπίτι, στο Αγιέμενεμ, στην Ινδία, αφού ο ιδιόρρυθμος πατέρας τα έχει εγκαταλείψει. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο ξετυλίγεται μια συναρπαστική ιστορία, όπου οι διάφοροι ήρωες παίζουν τους ρόλους τους ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Μέσα στα πάθη και στον αισθησιασμό, το κείμενο φτιάχνει το δικό του λεξιλόγιο από εικόνες. Ένας έρωτας απαγορευμένος, μια λαχτάρα για μακρινούς ορίζοντες, ένα ποτάμι που μιλάει μια γλώσσα ονειρική, κι ένας θεός που τα πάντα ορίζει.
ΒΡΑΒΕΙΟ BOOKER 1997
79η ΧΙΛΙΑΔΑ





ΣΑΛΜΑΝ ΡΟΥΣΝΤΙ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ
Ο Γαβριήλ με το αγγελικό πρόσωπο φεύγει από τη χώρα που αγαπάει και κατευθύνεται προς έναν τόπο που περιφρονεί βαθιά. Ο Σαλαντίν με τις χίλιες και μία φωνές αφήνει πίσω του μια χώρα που τον πληγώνει για να γυρίσει στο καταφύγιό του, στην ψυχρή ηρεμία του Δυτικού πολιτισμού. Ο ένας ακολουθεί μια γυναίκα ονειρική, ο άλλος προσπαθεί να ξεφύγει από τη σαγήνη μιας γυναίκας που πατά γερά στα πόδια της...
Το πολύκροτο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Booker των Booker Σαλμάν Ρούσντι που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!






ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: