Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΚΘΒΕ: Ξάφνιασε με την τόλμη του και καταχειροκροτήθηκε ο «Ορέστης» στην Επίδαυρο 👏

Ξάφνιασε με την τόλμη του και καταχειροκροτήθηκε ο «Ορέστης»


Πάνω από 10.000 θεατές επιβράβευσαν με το πιο θερμό χειροκρότημα τις ερμηνείες των ηθοποιών, τη σκηνοθετική προσέγγιση και τους συντελεστές της καλοκαιρινής παραγωγής «Ορέστης» του Ευριπίδη στις δύο παραστάσεις που δόθηκαν την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.
 

Ιδιαίτερα φορτισμένη και τις δύο βραδιές ήταν η στιγμή όπου ο Γιάννης Αναστασάκης πήρε το λόγο, μετά το χαιρετισμό των ηθοποιών, για να αφιερώσει τις παραστάσεις στη μνήμη της αγαπημένης συγγραφέως και ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, μέλους του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ τα τελευταία τρία χρόνια,  που έχασε τη ζωή της στις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
 
Φωτογραφίες και πρώτες εντυπώσεις
Κερδίστε προσκλήσεις για 4SUMMER-nights
στο Βασιλικό Θέατρο

Διαγωνισμός 4SUMMER-nights αποκλειστικά για τους αποδέκτες του newsletter μας και... για όσους έμειναν στην πόλη.

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντάς μας (με reply) σ’ αυτό το email την παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας! Κάθε πρόσκληση είναι για δύο άτομα.
 
ΑΣΚΗΤΙΚΗ
Τρίτη 7/8
AFTER THE CAMPSITE
Πέμπτη 9/8
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Παρασκευή 10/8
Οι παραστάσεις παρουσιάζονται στις 9μμ στο Βασιλικό Θέατρο ως τις 10 Αυγούστου, και συνεχίζονται από την Τρίτη 22 Αυγούστου.
 
Πρόγραμμα Παραστάσεων
Νέο ωράριο στα ταμεία μας για τον Αύγουστο
 
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στην Πλατεία Αριστοτέλους θα είναι κλειστά από 6 έως 19 Αυγούστου.  Η εξυπηρέτηση του κοινού ως τις 13 Αυγούστου θα γίνεται από το Βασιλικό Θέατρο ενώ από τις 13 ως τις 19 Αυγούστου εισιτήρια για τις παραστάσεις μας θα διατίθενται ηλεκτρονικά και από τους κατά τόπους συνεργάτες μας.
 
Εισιτήρια Online
Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά
 
Σύντομη διακοπή στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους την εβδομάδα του Δεκαπτενταύγουστου.

Δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας την Δευτέρα 20 Αυγούστου με θέμα «Τα κόκκινα παπούτσια». Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: