Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

📱 Μην μπαίνεις σε δίλημμα! Φόρτωσε πολλά ebooks στη συσκευή σου και ξένοιασε



Έχεις θέμα με τον χώρο των αποσκευών σου και δεν χωράνε όσα βιβλία θέλεις να πάρεις μαζί σου; Θέλεις να μην κουβαλάς κάτι ογκώδες στην παραλία; Χρειάζεσαι παραπάνω από ένα βιβλίο για το ταξίδι σου με το πλοίο ή το αεροπλάνο;
Για σένα που δεν αποχωρίζεσαι την τεχνολογία ούτε στις διακοπές ή είναι τόσα πολλά τα βιβλία που θέλεις να διαβάσεις, τα ebooks σου δίνουν τη λύση και κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη.
Παρακάτω μερικές προτάσεις νέων τίτλων και μπεστ σέλερ σε ψηφιακή μορφή. Περισσότερα ebooks θα βρεις ΕΔΩ.


Μάκβεθ του Jo Nesbo
Το αίμα ζητάει αίμα σε ένα συγκλονιστικό θρίλερ από τον ροκ σταρ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας βασισμένο στον σαιξπηρικό Μάκβεθ.
Η δίψα του Jo Nesbo
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Χάρι Χόλε στην ενδέκατη περιπέτειά του ρίχνεται στο κυνήγι μιας νέμεσής του από το παρελθόν.
μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη
Σελίδες: 632 Σελίδες: 680



Η μάγισσα της Camilla Lackberg
Δύο κοριτσάκια νεκρά. Δύο φόνοι με απόσταση τριάντα χρόνων. Ο εφιάλτης επιστρέφει στη Φιελμπάκα. Η κατάρα της μάγισσας κρατάει ακόμη… Η βασίλισσα του αστυνομικού στήνει με μαεστρία τη δέκατη περιπέτεια του Πάτρικ και της Ερίκα.
Αιχμηρά αντικείμενα της Gillian Flynn
Αιχμηρά αντικείμενα, κοφτερές λέξεις, ιλιγγιώδης ρυθμός. Το εκρηκτικό ντεμπούτο της Flynn έγινε μπεστ σέλερ και τηλεοπτική σειρά από το HBO που προβάλλεται αυτή την περίοδο και από τα κανάλια της Nova.
μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη
Σελίδες: 848 Σελίδες: 376



Σκοτεινό Βερολίνο του Harald Gilbers
Ένα στιβαρό θρίλερ με φόντο την πιο σκοτεινή περίοδο της Ιστορίας. Το πρώτο μέρος της τριλογίας «Germania» με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Οπενχάιμερ. Η συνέχεια το φθινόπωρο…
Σκοτεινός λαβύρινθος του Γρηγόρη Αζαριάδη
Ένα συμβόλαιο θανάτου, μια αποτρόπαιη ομαδική δολοφονία, αδίστακτοι εκτελεστές και διεφθαρμένοι επιχειρηματίες σε ένα νουάρ αστυνομικό μυθιστόρημα που ξετυλίγεται σαν πορεία σε λαβύρινθο φωτογραφίζοντας μια διαφορετική όψη του υποκόσμου.
μετάφραση: Βασίλης Τσαλής
Σελίδες: 528 Σελίδες: 504


4 3 2 1 του Paul Auster
Το μυθιστόρημα της χρονιάς και του φετινού καλοκαιριού. Το magnum opus του κορυφαίου Αμερικανού συγγραφέα. Ένας στοχασμός για τον ρόλο της μοίρας και των συμπτώσεων στη ζωή με έναν ήρωα που παρουσιάζεται σε πολλαπλές εκδοχές.
Το μαγικό βουνό του Thomas Mann
Ένα αριστούργημα της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας από έναν νομπελίστα συγγραφέα που διερευνά τη γοητεία και τον εκφυλισμό των ιδεών σε μια εσωστρεφή κοινότητα τις παραμονές του Μεγάλου Πολέμου.
μετάφραση: Μαρία Ξυλούρη μετάφραση: Θόδωρος Παρασκευόπουλος
πρόλογος: Τίνα Μανδηλαρά
Σελίδες: 1.224 Σελίδες: 944


Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η Ελλάδα από τον Εμφύλιο στη Μεταπολίτευση του Σωτήρη Ριζά
Η Ελλάδα του Όθωνα του Εντμόντ Αμπού
Μια ψύχραιμη, εμπεριστατωμένη και κατατοπιστική αποτίμηση του έργου, των ιδεών και της πολιτικής κληρονομιάς του Μακεδόνα ηγέτη. Τα αντιφατικά στοιχεία της ελληνικής ταυτότητας μέσα από το οδοιπορικό του γάλλου περιηγητή σε ένα ανάγνωσμα που ξαφνιάζει με τη διαχρονικότητά του.
μετάφραση: Αριστέα Κομνηνέλλη
πρόλογος: Τάκης Θεοδωρόπουλος
Σελίδες: 240 Σελίδες: 448

Δεν υπάρχουν σχόλια: