Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πτώση τιμών έως 50% σε 16 βιβλία!


Αγαπητέ Αναγνώστη, καλό μήνα!
Για το Σεπτέμβριο σου προτείνουμε τους παρακάτω τίτλους, που θα είναι σε προσφορά μέχρι τις 30/9!
Μπορείς να τους αναζητήσεις στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή, εναλλακτικά, να διαλέξεις τα βιβλία που θέλεις από το www.psichogios.gr και να τα αποκτήσεις με έκπτωση, κάνοντας χρήση του κουπονιού OFFSEP818 .
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΒΑΝΕΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΙ ΑΛΑΤΙ
Από την Ήπειρο του 1940, παραμονές της επίθεσης των Ιταλών του Μουσολίνι, στην Απελευθέρωση και στον Εμφύλιο, και σχεδόν ως την Ελλάδα τού σήμερα, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Αθήνα, Ρώμη, Χαϊδελβέργη, η ζωή του Αντρέα, καθηγητή φιλοσοφίας, κυλά σαν το τρεχούμενο νερό, μέχρι τη μέρα που θα αλλάξει για πάντα το παρόν, το μέλλον και το παρελθόν του.
Ανακαλύψτε το βιβλίο της πολυτάλαντης δημιουργού

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΥΡΤΖΗ
ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ. ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΡΙΖΩΣΕ Η ΑΓΑΠΗ
1902. Η Βασιλική γεννιέται στο πατρικό της σπίτι στην Άρτα. Κι εκεί ξεκινάει η αφήγηση του οδοιπορικού της, με φόντο τη μετάβαση από την τουρκική κυριαρχία στην ανεξαρτησία και την άνθηση του τόπου. Η ακμή, ο πόλεμος, η Κατοχή, η Απελευθέρωση, μια ολόκληρη ζωή καθορισμένη από τη μοίρα και τα παιχνίδια της, από τις κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές, αλλά και από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο διάβα του χρόνου• η ωραία Ελένη και ο Χαρίλαος, που άργησε να έρθει, η Παρέσα η Σμυρνιά και η Αργυρώ η κοκέτα, τα αγόρια της και η μικρή της Θεοδώρα µε το λάθος όνομα, ο Βασιλάκης, το παραπαίδι, και τόσοι άλλοι που δένουν τη ζωή τους με τη δική της.
Εκεί όπου ρίζωσε η αγάπη. Εκεί όπου το άρωμα και η γεύση του κουμκουάτ συνδέονται άρρηκτα με τις μνήμες

ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΛΙΕΝΤΕ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ
Οι γυναίκες της οικογένειας Τζάκσον, η Ιντιάνα και η Αμάντα, είχαν πάντα η μία την άλλη. Παρότι ο δεσμός τους είναι πολύ δυνατός, διαφέρουν μεταξύ τους όπως η μέρα με τη νύχτα. Η Ιντιάνα είναι ελεύθερο πνεύμα, μια όμορφη μποέμ γυναίκα που ασχολείται με τις ολιστικές θεραπείες. Χωρισμένη εδώ και χρόνια από τον πατέρα της Αμάντα, αρνείται να δεσμευτεί με κάποιον από τους άντρες που την πολιορκούν – τον Άλαν, γόνο μιας από τις επιφανέστερες και πλέον εύπορες οικογένειες του Σαν Φρανσίσκο, και τον Ράιαν, τον αινιγματικό και πληγωμένο πρώην πεζοναύτη.
«Η Ιζαμπέλ Αλιέντε μεταπηδά από τον μαγικό ρεαλισμό σ’ ένα ασθματικό θρίλερ που αποδεικνύεται σκέτη…μαγεία» People Magazine




ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΤΕΡΙ ΛΙΜΠΕΝΣΕΝ
Η ΑΟΡΑΤΗ ΕΜΙ
Έρωτες. Ταπείνωση. Δάκρυα. Αυτή είναι η ιστορία δύο τελείως διαφορετικών κοριτσιών: της ήσυχης, ντροπαλής Έμι με την καλλιτεχνική φύση και της δημοφιλούς, αθλητικής και έξω καρδιά Κέιτι. Οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν άξαφνα όταν μια μέρα ένα ντροπιαστικό ερωτικό σημείωμα θα πέσει σε λάθος χέρια…
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ










ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Πληροφορίες για παραγγελίες ιδιωτώνΑρχική σελίδαBest SellersΥπό έκδοσηΠροσφορέςE-BooksΕκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: