Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Χάρι Πότερ: Έρχεται η νέα εικονογραφημένη έκδοση!


Αγαπητέ Αναγνώστη,    
Ο Χάρι Πότερ γίνεται 20 χρόνων και οι εορτασμοί για την επέτειο μόλις ξεκίνησαν! Ήρθε η στιγμή να ζήσεις από την αρχή την επική ιστορία του Χάρι Πότερ και να ταξιδέψεις ξανά στον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς! Στη νέα, εικονογραφημένη έκδοση του κλασικού έργου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, η μαγεία ζωντανεύει μέσα από την εικαστική αναπαράσταση του βραβευμένου Τζιμ Κέι.
Προπαράγγειλε τώρα το πολυτελές εικονογραφημένο βιβλίο και απόκτησέ το με 10% έκπτωση και δωρεάν παράδοση την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
Δεν πρέπει να λείπει από καμία μαγική βιβλιοθήκη!
 

Έρχεται στις 25/10!
Η ζωή του Χάρι Πότερ αλλάζει για πάντα στα ενδέκατα γενέθλιά του, όταν λαμβάνει ένα γράμμα από τη διάσημη Σχολή "Χόγκουαρτς" για Μαγείες και Ξόρκια. Ο Χάρι Πότερ δεν είναι ένα συνηθισμένο αγόρι: είναι μάγος. Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά...
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ ΤΖΙΜ ΚΕΪ!
 
Ο ΤΖΙΜ ΚΕΪ απέσπασε το Μετάλλιο Κέιτ Γκρίναγουεϊ το 2012 για την εικονογράφηση του Το τέρας έρχεται του Πάτρικ Νες. Σπούδασε εικονογράφηση στο Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ και όταν αποφοίτησε εργάστηκε στη Βιβλιοθήκη και τα Αρχεία της Πινακοθήκης Τέιτ και στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Κιου. Μετά την ατομική του έκθεση στη Ρίβερσαϊντ Γκάλερι του Ρίτσμοντ, τον προσέγγισε ένας εκδότης και έτσι ξεκίνησε να εργάζεται ως εικονογράφος βιβλίων. Ο Τζιμ έχει δουλέψει επίσης για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και έχει συμμετάσχει σε ομαδική έκθεση στο Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου στο Λονδίνο. Ζει και εργάζεται στο Νορθάμπτονσαιρ.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
Το παγκόσμιο φαινόμενο που λέγεται ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ αποτελεί την αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων αναγνωστών! Κυκλοφορεί σε 79 διαφορετικές γλώσσες και οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 450 εκατομμύρια!




  
Η ΟΓΔΟΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ
Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά.
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ



ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 

 Χάρι Πότερ (Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

 Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί (Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

    
ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654  

Δεν υπάρχουν σχόλια: