Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

10 νέα παιδικά βιβλία & άλλες προτάσεις για διάβασμα!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το φθινόπωρο μπαίνει με νέα συναρπαστικά βιβλία για τους μικρούς αγαπημένους σου! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις παιδικών βιβλίων, καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές, ολοκαίνουρια βίντεο και πολλά άλλα!
Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ, ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ
ΜΑΤΖΙΣΤΕΡΙΟΥΜ 4: Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΑΣΚΑ
Ο Κόνσταντιν Μέιντεν ανακάλυψε τον τρόπο να διατηρηθεί ζωντανός, στο σώμα ενός παιδιού με το όνομα Κάλουμ Χαντ. Τώρα ο Καλ είναι ένας από τους πιο μισητούς μαθητές στην ιστορία του Ματζιστέριουμ, υπεύθυνος για έναν τρομερό θάνατο, που τον οδήγησε στη φυλακή. Όλοι θέλουν να μάθουν πού βρίσκεται ο Κόνσταντιν, αλλά ο Καλ δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Μόνο όταν το σκάει από τη φυλακή, αποκαλύπτεται η φοβερή αλήθεια…
Οι συγγραφείς μάς παρασύρουν μακριά από το βασίλειο των ζωντανών, στους κινδύνους των νεκρών.
Το 4ο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς φαντασίας Ματζιστέριουμ



ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»

ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ
ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΡΑ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗ
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ!
Περίεργα πλάσματα οι μεγάλοι. Όλη μέρα τρέχουν πάνω κάτω σαν αυτοκινητάκια. Σταματούν, κοιτάζουν το ρολόι, μουρμουρίζουν κάτι ακαταλαβίστικα και… βρουμ, βρουμ!... αλλάζουν ταχύτητα. Και σε ό,τι τους ζητήσω, απαντούν: «Όχι, καλό μου… Δεν έχω χρόνο». Ευτυχώς που μου ήρθε μια φοβερή ιδέα! Το μαγαζάκι του χρόνου! Κι από τότε, έχουν όσο χρόνο τούς χρειάζεται… Όλα ξεκίνησαν όταν μου έφεραν τον Ζαχαρία. Ή μάλλον λάθος. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ήταν λίγο πιο πριν: όταν οι γονείς μου έκαναν το τραγικό λάθος να μην αρκεστούν στον έναν και μοναδικό, υπέροχο, υπερ-τέλειο μονάκριβο γιο τους, εμένα δηλαδή, αλλά είπαν να κάνουν και έναν δεύτερο.
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΣΙΑΓΚΟ ΤΖΕ ΜΟΡΑΪΣ
Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ
Ετοιμάσου να μπεις σε δώδεκα μαγικούς κόσμους της μυθολογίας με οδηγό αυτό τον μοναδικό άτλαντα! Οι χάρτες στον Άτλαντα των Μύθων είναι ξεχωριστοί: δείχνουν πώς δώδεκα απίθανοι πολιτισμοί είδαν και σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να βλέπουν τον κόσμο. Καθώς θα ταξιδεύεις στον κόσμο, θα συναντήσεις πληθώρα θεών, τεράτων, ηρώων και φανταστικών θηρίων.
Χάρτες και τέρατα, ήρωες και θεοί από δώδεκα κόσμους της μυθολογίας
ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΝΤΖΑ!

LEGO NINJAGO: ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ
LEGO NINJAGO: ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
LEGO NINJAGO: ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ
Οι νίντζα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Γιους του Γκάρμαντον. Βοήθησέ τους να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους κάνοντας τις απίθανες δραστηριότητες του βιβλίου. Διάβασε τη συναρπαστική ιστορία και το κόμικ και πρόσθεσε στη συλλογή σου τον μαχητή Ζέιν! Οι ήρωές μας συγκρούονται με τους Διδύμους του Χρόνου. Για να σωθεί η πόλη του Ninjago, οι νίντζα πρέπει να γίνουν μια γροθιά. Λύσε τους γρίφους, διάβασε την ιστορία και συναρμολόγησε τη δική σου μίνι φιγούρα του πολεμιστή Βερμίλιον. Οι ηρωικοί νίντζα χρειάζονται τη βοήθειά σου για να αντιμετωπίσουν τους βάρβαρους Κυνηγούς Δράκων. Λύσε συναρπαστικούς γρίφους, διάβασε την ιστορία και πρόσθεσε στη συλλογή σου τη μίνι φιγούρα ενός αδίστακτου Κυνηγού Δράκων!
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΤΙ ΛΙ
ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΡΑΝΤΓΙΑΡΝΤ ΚΙΠΛΙΝΓΚ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕΣ ΧΤΕΣ
Ένα απίθανο χιουμοριστικό βιβλίο που με εντυπωσιακή εικονογράφηση και έξυπνο περιεχόμενο καλεί τα παιδιά να μη γυρίσουν σελίδα! Απολαυστικές ιστορίες σε ρυθμικούς στίχους και εντυπωσιακή εικονογράφηση. Θα τις διαβάζεις στα παιδιά κάθε βράδυ!
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ: ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
Βοήθησε τα τρία γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο. Ξεδίπλωσε τα τρισδιάστατα σκηνικά του βιβλίου και διάβασε το παραμύθι καθώς παίζεις µε τις φιγούρες!
Βιβλίο που ξεδιπλώνει και 4 φιγούρες
e-books
Με περισσότερες από 1.550 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -50%




ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

ΑΝΤΙ ΓΚΡΙΦΙΘΣ
ΤΟ ΘΕΟΤΡΕΛΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 65 ΟΡΟΦΟΥΣ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το νέο βιβλίο της σειράς ΤΟ ΘΕΟΤΡΕΛΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ από τον Άντι Γκρίφιθς και τον Τέρι Ντέντον. Άλλοι 13 νέοι όροφοι προστίθενται στο θεότρελο δεντρόσπιτο του Άντι και του Τέρι. Τι περιμένετε, λοιπόν; Ανεβείτε!
Συμμετοχή έως 7/10/2018
Μπες στην κλήρωση εδώ!

21 βιβλία που θα κάνουν το σχολείο παιχνίδι!
Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και οι μικροί μας μαθητές προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις νέες υποχρεώσεις τους. Με γνώμονα την υποστήριξη των μαθητών, σας προτείνουμε βιβλία που θα συντροφεύσουν το παιδί στο συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης, θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις μέσα από δραστηριότητες και ενδιαφέρον περιεχόμενο και θα συμβάλουν στην ομαλή προσαρμογή του στη σχολική καθημερινότητα.
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφείς του μήνα
Χόλι Μπλακ, Κασάντρα Κλερ
Συνέντευξη
Ράνια Μπουμπουρή
Κριτική
Ματζιστέριουμ 1: Η σιδερένια μάσκα
Δημοσίευμα
Δώρο γενεθλίων
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΜΑΤΖΙΣΤΕΡΙΟΥΜ 4: Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΑΣΚΑ
ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ, ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ
Ο Καλ πρώτη φορά μέσα στο Πανοπτικόν εκείνη τη νύχτα κοιμήθηκε καλά. Το κρεβάτι ήταν στενό και το στρώμα λεπτό, και στο κελί έκανε κρύο. Τη νύχτα, όταν έκλεινε τα μάτια, έβλεπε πάντα το ίδιο όνειρο: την αστραπή μαγείας που χτύπησε τον Ααρόν. Το σώμα του Ααρόν να εκτοξεύεται ψηλά πριν χτυπήσει στο έδαφος. Την Ταμάρα σκυμμένη πάνω από τον Ααρόν να κλαίει. Και μια φωνή να λέει: Εσύ φταις∙ εσύ φταις.
Εκείνη τη νύχτα, ωστόσο, δεν ονειρεύτηκε και, όταν ξύπνησε, υπήρχε ένας φρουρός έξω από το κελί του με τον δίσκο του πρωινού του.
«Έχεις κι άλλον επισκέπτη», είπε ο φρουρός, κοιτάζοντας λοξά τον Καλ. Ήταν σίγουρος ότι όλοι οι φρουροί φοβούνταν μην τους σφαγιάσει με το χάρισμά του.
Ο Καλ ανακάθισε.
«Ποιος είναι;»
Ο φρουρός σήκωσε τους ώμους.
«Από τη σχολή».
Η καρδιά του Καλ χτύπησε δυνατά. Η Ταμάρα. Σίγουρα η Ταμάρα ήταν. Ποιος άλλος θα τον επισκεπτόταν;
ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ 3 (ΤΖΟΡΙ ΤΖΟΝ & ΜΑΚ ΜΠΑΡΝΕΤ)
ΜΑΤΖΙΣΤΕΡΙΟΥΜ 1-Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ – (ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ & ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ)
Η ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1
Η ΦΑΝΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ CHANNEL

Δεν υπάρχουν σχόλια: