Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΝΑΧΟ: Το νέο διεθνές best seller από τον Ρόμπερτ Χάρις & Πόντοι x2


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο συγγραφέας του παγκόσμιου best seller FATHERLAND, Ρόμπερτ Χάρις, επιστρέφει με το ΜΟΝΑΧΟ, ένα κατασκοπευτικό θρίλερ για την πίστη και την προδοσία, με φόντο τη μοιραία Διάσκεψη του Μονάχου.
Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις το συγκλονιστικό αυτό μυθιστόρημα, κάνε την προπαραγγελία σου έως τις 10/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό HARRISA, και επωφελήσου της προσφοράς, η οποία περιλαμβάνει:
• διπλασιασμό πόντων σε αυτή την παραγγελία,
• δωρεάν αποστολή στον χώρο σου (για παραγγελίες άνω των 14,50 €).
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).

ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ
ΜΟΝΑΧΟ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1938 Ο Χίτλερ είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο Τσάμπερλεν προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την ειρήνη. Η απόφαση θα ληφθεί σε μια πόλη που θα μείνει εφεξής στην Ιστορία για όσα συνέβησαν εκεί: στο Μόναχο. Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ για την πίστη και την προδοσία, με φόντο τη μοιραία Διάσκεψη του Μονάχου όπου παίχτηκε η τύχη της Ευρώπης μεταξύ των τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων: της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.
7η ΧΙΛΙΑΔΑ - 22 ΓΛΩΣΣΕΣ
ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ( TIMES, SPECTATOR,
EVENING STANDARD & DAILY EXPRESS)

ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ
Παρίσι, 1895. Ο Άλφρεντ Ντρέιφους, ένας νεαρός Εβραίος αξιωματικός, έχει μόλις καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση στο Νησί του Διαβόλου, κατηγορούμενος για προδοσία, και έχει υποστεί δημόσιο εξευτελισμό παρουσία είκοσι χιλιάδων ατόμων, με την αφαίρεση του στρατιωτικού βαθμού του. Ανάμεσα στους παρισταμένους και ο Ζορζ Πικάρ, ο φιλόδοξος και διανοούμενος αξιωματικός, προσφάτως διορισμένος επικεφαλής της υπηρεσίας αντικατασκοπείας, μέσω της οποία είχε «αποδειχτεί» ότι ο Ντρέιφους ήταν πληροφοριοδότης των Γερμανών. Ο Ρόμπερτ Χάρις ζωντανεύει το σκάνδαλο που απασχόλησε την κοινή γνώμη στα τέλη του 19ου αιώνα, μέσα από ένα σκοτεινά σαγηνευτικό μυθιστόρημα κατασκοπευτικής δράσης και συνωμοσιών.
WALTER SCOTT PRIZE FOR HISTORICAL FICTION 2014
CWA Ian Fleming Steel Dagger for Best Thriller of the Year 2014
e-books
Με περισσότερες από 1.550 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!



ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ
Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ γεννήθηκε το 1957 στο Νότιγχαμ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Εργάστηκε ως ρεπόρτερ για το Panorama και το Newsnight του BBC, ως πολιτικός συντάκτης στον Observer και ως αρθρογράφος με τακτική στήλη στις εφημερίδες Sunday Times και Daily Telegraph. Το 2003 ανακηρύχθηκε Αρθρογράφος της Χρονιάς στα Βρετανικά Βραβεία Τύπου. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είχε κυκλοφορήσει το μυθιστόρημα του FATHERLAND, το οποίο μεταφράστηκε σε 25 γλώσσες και ήταν για μήνες το Νο 1 στους καταλόγους μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο, το ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΙΝΙΓΜΑ, το οποίο γυρίστηκε κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τους Ντάγκρεϊ Σκοτ και Κέιτ Ουίνσλετ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, που επίσης έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που γυρίστηκε ταινία σε σκηνοθεσία του Ρομάν Πολάνσκι και με πρωταγωνιστές τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Πιρς Μπρόσναν, το ΠΟΜΠΗΙΑ, IMPERIUM, CONSPIRATA (Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ) και το Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε 37 γλώσσες.


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: