Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Χάρι Πότερ: Συλλεκτικές εκδόσεις που δεν πρέπει να χάσεις!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Χάρι Πότερ γίνεται 20 χρόνων και οι εορτασμοί για την επέτειο συνεχίζονται! Σε λίγες μέρες, όλα τα βιβλία της σειράς θα κυκλοφορήσουν σε επετειακές συλλεκτικές εκδόσεις με εντυπωσιακό εξώφυλλο και τον χάρτη του Χόγκουαρτς για να μην χαθείς ποτέ στην αγαπημένη Σχολή για Μαγείες και Ξόρκια! Επίσης, όπως σου έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα κυκλοφορήσει η πολυτελής εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος σε εικονογράφηση του βραβευμένου Τζιμ Κέι.
Κάνε την προπαραγγελία σου έως 24/10 και συμπλήρωσε τη συλλογή σου με τις αριθμημένες επετειακές εκδόσεις! Πρόλαβε πριν εξαντληθούν!







ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ!

ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η πρώτη εικονογραφηµένη έκδοση του κλασικού έργου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ από τον βραβευµένο εικονογράφο Τζιµ Κέι δίνει νέα πνοή στην αγαπηµένη σειρά εκατοµµυρίων αναγνωστών.
Πολυτελής εικονογραφημένη έκδοση

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ
Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά.
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.




ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χάρι Πότερ (Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί (Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: