Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

🎭 ΚΘΒΕ: Συγκινητική πρεμιέρα για το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και τι άλλο έρχεται στις σκηνές μας




ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
«ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»
To μεγαλοαστικό σπίτι των Περδικάρηδων και η μορφή της Μαργαρίτας ζωντάνεψαν στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός στη πρεμιέρα της παράστασης «Καληνύχτα Μαργαρίτα» του Γεράσιμου Σταύρου, που δόθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018.
Το κοινό επιβράβευσε με το πιο θερμό χειροκρότημα τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.
Περισσότερα
Έρχονται…
Στο ΚΘΒΕ θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά!

ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η υπόθεση Πολκ στο προσκήνιο

20 Οκτωβρίου 2018
Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Ένα νέο άπαιχτο θεατρικό έργο, που διερευνά, 70 χρόνια μετά, την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Πολκ. Το έργο βασίζεται στο μυθιστόρημά της Σοφίας Νικολαΐδου «Χορεύουν οι ελέφαντες».

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
21 Οκτωβρίου 2018
Βασιλικό Θέατρο
Το πολυαγαπημένο βιβλίο των παιδικών μας χρόνων θα ζωντανέψει στη σκηνή και θα μας μεταφέρει στην Αθήνα, στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής μέσα από τη ματιά του μικρού Πέτρου.
Εισιτήρια ONLINE
Συνεχίζονται…
Tα «Ορφανά» του Ντέννις Κέλλυ, για λίγες ακόμη παραστάσεις και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, η παράσταση που συγκλόνισε κριτικούς και κοινό συνεχίζει το θεατρικό της ταξίδι κάθε Τετάρτη με Κυριακή στο Φουαγιέ της Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
«Η παράσταση που εκφράζει όσο τίποτα την εποχή μας παρουσιάζεται στο ΚΘΒΕ.»
Δημήτρης Καραθάνος, AthensVoice
Περισσότερα...

Το ΚΘΒΕ στη Thessaloniki Photobiennale 2018
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τρεις θεατρικές δράσεις βασισμένες σε εκθέσεις που παρουσιάζονται στη διοργάνωση Thessaloniki Photobiennale 2018.
Περισσότερα...

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Ξεκίνησαν οι πρόβες για την παράσταση ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ
Η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, το έργο «Τόσο κοντά» (Closer) του Πάτρικ Μάρμπερ, ξεκίνησε πρόβες σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζηβανού.
Το 2004, το έργο έγινε γνωστό παγκοσμίως, μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μάικ Νίκολς, σε σενάριο του συγγραφέα.
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: