Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ "Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης"

Η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση, η Χορωδία του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ "ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαίη Κοκκίδου, ερευνήτρια μουσικοπαιδαγωγός, διδάσκουσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Ανδρεάς Καρακίτσιος, Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και ο Νίκος Θεοδωρίδης, μουσικοπαιδαγωγός, μέλος Ε.Ε.Π. του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.
Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά η Χορωδία του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, την οποία διευθύνει η μαέστρος Άλκηστις Τόγια. Συνοδεύει ο μουσικός Αχιλλέας Σοφούδης (πιάνο).
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Σας περιμένουμε!
Εάν δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί το βιβλίο της Μαρίζας Κωχ, "ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ", θα το βρείτε κοντά στον χώρο της εκδήλωσης, στο βιβλιοπωλείο "Μυθιστορία" (Βαφόπουλου 20, Θεσσαλονίκη), το οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία του.
Πληροφορίες: https://www.eeme.gr/info/news/2810-kox.html
Ε.Ε.Μ.Ε.
Ερμού 7, Τ.Κ. 54625
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6939560404
Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:
info@eeme.gr
Eπισκεφτείτε την
ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ
www.eeme.gr

Ακολουθείστε μας στο facebook

Επισκεφτείτε το blog της ΕΕΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: