Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Βρες την έμπνευσή σου! Circuit από τη Novation!

Η Novation ακολουθώντας την παράδοση που έχει στα Synthesizers και στους Controllers, αυτή τη φορά προωθεί κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα πολύ εξελιγμένο που απευθύνεται στους μουσικούς που θέλουν να αποτυπώσουν πρωτογενείς ιδέες «εν κινήσει» σε ένα φορητό και αυτόνομο groove box.

To Circuit ενσωματώνει 2 Nova synths που χρησιμοποιούνται σαν γεννήτρια ήχων και 4 part drum machine, ενώ διαθέτει 16 delays και 8 τύπους Reverb. Στην επιφάνεια ελέγχου το Circuit έχει 32 rubber pads όμοια με αυτά του Launchpad, τα οποία αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη λειτουργία που τους έχει ανατεθεί και 10 περιστροφικούς διακόπτες για real time έλεγχο των φίλτρων.
Το Circuit εκτός από τον τομέα του sequencer όπου ο χρήστης μπορεί να γράψει 32 sessions με 6 tracks/session και να προετοιμάσει ένα κομμάτι υπάρχει και η δυνατότητα να λειτουργήσει και σαν performance groove box αφού μας παρέχει ένα σύνολο από εντολές για μίξη, αλλαγή των εφέ, levels, εναλλαγή και αλλοίωση των ήχων πάντα τη στιγμή που ο μουσικός το επιθυμεί.

Σημαντική είναι και η προσθήκη ενσωματωμένου ηχείου στο κάτω μέρος της συσκευής και η αυτόνομη λειτουργία του με 6 αλκαλικές μπαταρίες. Μια USB θύρα επίσης το μεταμορφώνει σε ένα εξελιγμένο controller για χρήση με μουσικά DAWs και VST παρέχοντας στην συσκευασία του το Ableton Live Lite.

Δείτε το Circuit της Novation κάνοντας κλικ εδώ.
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: