Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Μ. Σακελλαρόπουλος νέο βιβλίο με αφιέρωση & πόντοι x2!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος επιστρέφει με την ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ, ένα σύγχρονο κοινωνικό μυθιστόρημα-γροθιά, που θα μπορούσε να είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μια εταιρεία που ψυχορραγεί, υπάλληλοι που βλέπουν τις ζωές τους να καταρρέουν και ένας αδίστακτος εργοδότης που δε διστάζει να πατήσει επί πτωμάτων για την προάσπιση των δικών του συμφερόντων.
Κάνε την προπαραγγελία σου μέχρι τις 14/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού SAKEL18, και επωφελήσου της προσφοράς, η οποία περιλαμβάνει:
• ενυπόγραφο αντίτυπο με προσωπική αφιέρωση,
• διπλασιασμό πόντων σε αυτή την παραγγελία,
• δωρεάν αποστολή στον χώρο σου στις 25/10 (για παραγγελίες άνω των 14,50 €).
(i) Πώς χρησιμοποιώ τον κωδικό κουπονιού;
Για να παραλάβεις το βιβλίο σου ενυπόγραφο και με προσωπική αφιέρωση, στο βήμα «Επιβεβαίωση παραγγελίας», παρακαλούμε σημείωσε μέσα στο πεδίο «Σημειώσεις για την παραγγελία σας» το όνομα στο οποίο θέλεις να αφιερωθεί.
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).

ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
Ένα περίστροφο που μυρίζει οργή. Δυο υπουργοί που δωροδοκούνται. Μια εταιρεία που ψυχορραγεί. Ένας αδίστακτος εργοδότης. Τετρακόσιες οικογένειες έρμαια του φόβου και της αγωνίας για το σήμερα και το αύριο. Στημένα παιχνίδια. Ένα κοριτσάκι στη μέση του κυκεώνα. Ο πυροβολισμός που αλλάζει τα πάντα. Και η Νέμεση που έρχεται για να ξεμπερδέψει το θλιβερό κουβάρι, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, μπλεγμένες με έρωτες και προδοσίες.
Μια συνταρακτική, καθηλωτική, ανθρώπινη ιστορία που κόβει την ανάσα και αγγίζει τις ψυχές. Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή…
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 6.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ



Ο ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ δεν ασχολήθηκε με αποτρόπαια εγκλήματα, μετά τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, παρά μόνο πολύ αργότερα, στα μυθιστορήματά του. Τον είχε κερδίσει ήδη η δημοσιογραφία, την οποία ταλαιπωρεί επί τριάντα εννιά συναπτά έτη. Ξεκίνησε μαθητής λυκείου ακόμα από το Φως, μύρισε το μελάνι στις εφημερίδες Βραδυνή, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Αθλητική, Sportime, Derby, στα περιοδικά Εικόνες, Nitro, Active, Επίκαιρα, βούτηξε στα ερτζιανά (ΕΡΑ, Sport FM, Sentra FM, SPORT 24) κι από το 1992 ως το 2017 ήταν στο Mega Channel. Έκανε τρεις φορές τον γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και χιλιάδες βίντεο, όλα με ένα δικό του χρώμα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από τον οποίο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για τηλεοπτικά θέματα. Παραμένει έφηβος και εκρηκτικός, συνεχίζει να ονειρεύεται, να χαμογελάει, να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται, και πιστεύει στην… άσπρη μέρα.


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: