Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

12 νέα βιβλία για ατελείωτες ώρες διαβάσματος! 📚


Αγαπητέ Αναγνώστη νέα, συναρπαστικά βιβλία από παγκοσμίως καταξιωμένους συγγράφεις, όπως το νέο μυθιστόρημα της αξεπέραστης Ιζαμπέλ Αλιέντεμε τίτλο ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, το ΜΟΝΑΧΟ του Ρόμπερτ Χάρις, που ήταν βιβλίο της χρονιάς στην Αγγλία το 2017, και το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Σάρα Πίνμπορο Ο ΟΡΚΟΣ. Επίσης, με την νέα έκδοση του διεθνούς best seller ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΚΟΧΥΛΙΑ, καλωσορίσαμε στις εκδόσεις μας τη Ρόζαμουντ Πίλτσερ!
Στην ελληνική λογοτεχνία, οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν πολυαναμενόμενους τίτλους αγαπημένων συγγραφέων, αλλά και νέες φωνές που θα συζητηθούν!
Ανακάλυψε παρακάτω τις νέες κυκλοφορίες του μήνα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη!
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο τη μοιραία Διάσκεψη του Μονάχου, όπου παίχτηκε η τύχη της Ευρώπης. Από τον Ρόμπερτ Χάρις, συγγραφέα των διεθνών best sellersFatherland, Το Μυστικό του Αρχάγγελου, Πομπηία κ.ά.
16,60 € 14,94 €

Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ από τη συγγραφέα του διεθνούς best seller ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
16,60 € 14,94 €

Στη χιονισμένη Νέα Υόρκη, τρεις άνθρωποι έρχονται κοντά με απρόβλεπτο τρόπο. Ανάμεσά τους ανθίζουν η συμπόνια, η αλληλεγγύη, ακόμα κι ένας έρωτας… Μια ιστορία επίκαιρη όσο ποτέ, για την Αμερική του σήμερα, τη μετανάστευση και τη μοναξιά, αλλά και την ελπίδα, την ανθρωπιά και τις δεύτερες ευκαιρίες.
15,50 € 13,95 €
Ένα εμβληματικό βιβλίο σε νέα έκδοση. Η Ρόζαμουντ Πίλτσερ ξετυλίγει την ιστορία μιας γυναίκας και μιας οικογένειας σ’ ένα μυθιστόρημα για όλα όσα φέρνει και όσα μοιραία παίρνει η ζωή, που συγκίνησε εκατομμύρια αναγνώστες και την καθιέρωσε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς της γενιάς της.
17,70 € 15,93 €

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Οι κόρες της Ελλάδας», με τους ίδιους αλλά και νέους ήρωες. Η Φιλομήλα Λαπατά, με την υπέροχη πένα της, ταξιδεύει τον αναγνώστη στην Αθήνα από το 1840 έως το 1875, αναπαριστώντας την πόλη με κάθε λεπτομέρεια.
16,60 € 14,94 €
Ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στα Γιάννενα τού σήμερα και στα Γιάννενα τα χρόνια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου. Δύο ιστορίες που συνδέονται μέσα από μυστικά του παρελθόντος και μια αγάπη σημαδεμένη από τη φρίκη του πολέμου, το μεγαλείο της αφοσίωσης και την προσμονή της λύτρωσης.
16,60 € 14,94 €


Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή, βγαλμένη μέσα από την Ελλάδα της κρίσης και τη ζωή των ανθρώπων που μοχθούν στην καθημερινότητα.
16,60 € 14,94 €
Ένας δυνατός έρωτας συνδέει δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη στον Β′ Παγκόσμιο Πόλεμο και στα χρόνια του Εμφυλίου.
16,60 € 14,94 €

Μια εξαιρετικά δυνατή ιστορία για μια γυναίκα που φυλακίζεται για ένα έγκλημα που διέπραξε. Ήταν όμως αυτή πραγματικά η δολοφόνος; Μυστικά, ψέματα και ανομολόγητες ενοχές σε ένα βιβλίο από την πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα
Έλενα Γκίκα-Πετρουλάκη.
16,60 € 14,94 €
Μια γυναίκα επιστρέφει στο νησί της ύστερα από χρόνια απουσίας και έρχεται αντιμέτωπη με τα φαντάσματα και τα μυστικά του παρελθόντος, αλλά και με έναν έρωτα απαγορευμένο από τον οποίο όμως δεν μπορεί να ξεφύγει.
15,50 € 13,95 €

Ένα μυθιστόρημα έρωτα αλλά και μυστηρίου, που εκτυλίσσεται στα τέλη του 19ου αιώνα σ’ ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά της Μπελ Επόκ.
16,60 € 14,94 €
ΙΣΤΟΡΙΑ
Οι Ρωμαίοι εισέβαλαν για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος το 229 π.Χ. Περίπου εξήντα χρόνια αργότερα, όλα είχαν τελειώσει και η Ελλάδα έγινε μια από τις πρώτες Επαρχίες της αναδυόμενης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο Γουότερφιλντ φωτίζει κάθε πτυχή αυτής της συναρπαστικής και σκληρής διαδικασίας που καθόρισε όχι μόνο τους Έλληνες και
τους Ρωμαίους αλλά ολόκληρο τον κόσμο.
17,90 € 17,91 €


Η Φανή Πανταζή γράφει για το νέο της βιβλίο ΟΙ ΚΥΚΝΟΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Η ιστορία αρχίζει με μια από τις ηρωίδες να φεύγει αξημέρωτα από το σπίτι της, «το σπίτι που την πρόδωσε», όπως έλεγε, θέλοντας να ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και να συνέλθει από την απογοήτευση και τον αφόρητο πόνο που της προκάλεσαν τα άλλοτε αγαπημένα της πρόσωπα. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε από πού ξεκίνησαν όλα.

Το Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες!στο Θέατρο Χυτήριο.

Καθρέφτες και Είδωλα
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Συγγραφέας
του μήνα
Ρόμπερτ Χάρις
Δημοσίευμα
Γυναικεία ηγεσία
Συνέντευξη
500 λέξεις με τo Θοδωρή Παπαθεοδώρου
Δημοσίευμα
Elon Musk: «Ο εποικισμός του Αρη δεν είναι δύσκολος!»
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Μόναχο (Ρόμπερτ Χάρις)
Ο όρκος (Σάρα Πίνμπορο)
Η πυραμίδα της οργής (Μένιος Σακελλαρόπουλος)
Άλικες σιωπές (Κλαίρη Θεοδώρου)


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: