Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Φανταστικά Ζώα: Νέο βιβλίο & προσκλήσεις για την ταινία


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το ταξίδι στον Κόσμο της Μαγείας συνεχίζεται... Το Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ είναι το δεύτερο σενάριο στη σειρά των πέντε κινηματογραφικών ταινιών με την υπογραφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και αποτελεί μία από τις πολυαναμενόμενες εκδοτικές και κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς!
Προπαράγγειλε τώρα το βιβλίο με 10% έκπτωση και παράδοση την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, στις 6/12. Και μη χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις εισιτήρια για την κινηματογραφική προβολή της ταινίας!

ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ 2 - ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ
Το ταξίδι στον Κόσμο της Μαγείας συνεχίζεται…
O πανίσχυρος μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ έχει συλληφθεί στη Νέα Υόρκη με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ και τώρα βρίσκεται φυλακισμένος στα υπόγεια του Κογκρέσου Μαγείας των ΗΠΑ. Ωστόσο, πραγματοποιώντας την απειλή του, καταφέρνει να το σκάσει και αρχίζει να συγκεντρώνει Ακολούθους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν υποπτεύονται καν τον αληθινό στόχο του: να αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους που θα κυριαρχήσουν σε όλα τα μη μαγικά όντα. Σε μια προσπάθεια να ανακόψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ στρατολογεί τον Νιουτ, πρώην μαθητή στο «Χόγκουαρτς», που συμφωνεί να τον βοηθήσει για άλλη μία φορά, αγνοώντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Η αγάπη και η πίστη θα δοκιμαστούν πλέον ακόμη και ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους και σε οικογένειες, σε έναν ολοένα και πιο μοιρασμένο μαγικό κόσμο.
Κάνε την προπαραγγελία σου και απόκτησε το πρωτότυπο σενάριο της νέας ταινίας!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ - ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Νέα Υόρκη, 1926
Μια εποχή κι ένας τόπος όπου οι πράξεις µιας οµάδας ανθρώπων… και πλασµάτων… θα καθορίσουν τη µοίρα των πολλών. Ο µαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαµάντερ µόλις έχει φτάσει στην πόλη µε την πρόθεση να µείνει µόνο για λίγο. Όταν όµως η µαγική βαλίτσα του χάνεται και κάποια από τα φανταστικά ζώα του δραπετεύουν στην πόλη, ο κίνδυνος είναι προ των πυλών…
Εµπνευσµένο από το εγκεκριµένο εγχειρίδιο του Νιουτ Σκαµάντερ στη Σχολή Χόγκουαρτς, το Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται σηµατοδοτεί το σεναριακό ντεµπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Πρόκειται για µια επική, πολυπρισµατική αφήγηση, που θα σου κόψει την ανάσα.

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER
Το Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ είναι το δεύτερο σενάριο στη σειρά των πέντε κινηματογραφικών ταινιών με την υπογραφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέως των παγκόσμιων μπεστ σέλερ με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ. Εν έτει 1927, μερικούς μήνες αφότου ο Νιουτ Σκαμάντερ βοήθησε να ξεσκεπαστεί και να συλληφθεί ο διαβόητος μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, άλλη μια ιστορία μυστηρίου, που εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Παρίσι, έρχεται να αποκαλύψει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στον Κόσμο της Μαγείας.
Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες από τις 15/11/2018 σε διανομή της Tanweer, ενώ στις 13/11/2018 θα γίνει ειδική προβολή της ταινίας στο πλαίσιο του Fantastic Fandom Event.

Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ
Η πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς

Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του Wizarding World™ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Αδιαμφισβήτητα μία από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του Ντέιβιντ Γέιτς, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: