Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

🎭 ΚΘΒΕ: Τι παίζει αυτή την εβδομάδα και ένας αποκλειστικός διαγωνισμός

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει τη νέα παραγωγή της Νεανικής Σκηνής «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» του Σάιμον Στήβενς,  σε μετάφραση Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου και σκηνοθεσία Ελεάνας Τσίχλη. Το έργο, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάρκ Χάντον, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός) και θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στις 17:00.
Ο Κρίστοφερ είναι ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, με ειδικές ικανότητες και εξαιρετικό ταλέντο στα μαθηματικά. Η κοινωνική του συμπεριφορά, ωστόσο, συχνά τον δυσκολεύει στην καθημερινή του ζωή. Κάποια στιγμή αποφασίζει να εξιχνιάσει το μυστήριο της δολοφονίας ενός σκύλου. Η έρευνα όμως αυτή θα τον οδηγήσει στο να ανακαλύψει μια μεγάλη αλήθεια για την προσωπική του ζωή. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μόνος του, μετά από αυτή την αποκάλυψη;
 
Πρόγραμμα παραστάσεων
Στις σκηνές μας...
ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
 Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
Κάθε Κυριακή
Βασιλικό Θέατρο
ΟΡΦΑΝΑ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ
Κάθε Τετάρτη και Κυριακή
Βασιλικό Θέατρο
ΝΤΑ
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
Βασιλικό Θέατρο
Εισιτήρια ONLINE
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ
Ξανά στις σχολικές αίθουσες
Για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
ΜΠΑΛ you…!!
Από 6 Νοεμβρίου στις σχολικές αίθουσες
Για παιδιά 10 ετών και πάνω
Εκτός των σκηνών μας...
Κλακέτα - Σκηνή 1 - Λήψη 59
Συμμετοχή στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Πάμε ΟΡΧΗΣΤΡΑ!
Μία  συνεργασία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης με τη  Δραματική Σχολή
Τα νέα μας
Αποκλειστικά για τους αποδέκτες του newsletter μας

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ντα» τη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 9μμ στο Βασιλικό Θέατρο, για την παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα» τη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός) και την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Βασιλικό Θέατρο!

Κάθε πρόσκληση είναι για δύο άτομα.
 
Δηλώστε συμμετοχή 
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ξεκίνησε πρόβες!

Ξεκίνησε πρόβες η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Η Εξέγερση της Μύτης», βασισμένη στα κείμενα των Νικολάι Γκόγκολ και Δανιήλ Χαρμς.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Φούλη Μπουντούρογλου, θα κάνει πρεμιέρα και θα δώσει σειρά παραστάσεων (από 21 Δεκεμβρίου 2018 έως 20 Ιανουαρίου 2019) στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», με τη συνεργασία του Δήμου Καλαμαριάς. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε Δημοτικά Θέατρα με τη συνεργασία των Δήμων (Δήμος Παύλου Μελά, Δήμος Νεάπολης-Συκεών κ.ά.).

«Η εξέγερση της μύτης» συνεχίζει την παράδοση της περσινής παραγωγής του ΚΘΒΕ «Οι ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον, που φιλοξενήθηκε σε Δημοτικά Θέατρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: