Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

🎭 ΚΘΒΕ: Έρχονται το Δεκέμβριο

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ


Νέες θεατρικές παραγωγές με μεγάλες πρεμιέρες, έρχονται το Δεκέμβριο στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Η ανατρεπτική κωμωδία «Η Εξέγερση της Μύτης», βασισμένη στα κείμενα των Νικολάι Γκόγκολ και Δανιήλ Χαρμς, σε σκηνοθεσία Φούλη Μπουντούρογλου, θα ξεκινήσει τον κύκλο παραστάσεων της, από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς. Στη συνέχεια, θα φιλοξενηθεί σε Δημοτικά Θέατρα του Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Δήμους, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία του ΚΘΒΕ.
Το πολυβραβευμένο και δημοφιλές έργο του Πάτρικ Μάρμπερ «Τόσο Κοντά» (Closer), σε μετάφραση Θωμά Μοσχόπουλου και σκηνοθεσία Πέτρου Ζηβανού, κάνει πρεμιέρα, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, στο Φουαγιέ της ΕΜΣ.
Περισσότερες πληροφορίες
Η διοργάνωση «Έλληνες στον Κόσμο» ξεκίνησε...
Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, η διοργάνωση, «Έλληνες στον Κόσμο», στο Βασιλικό Θέατρο.
Η πρώτη παρουσίαση, με τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΘΒΕ, Άρη Στυλιανού να καλωσορίζει το κοινό, έγινε με ένα αφιέρωμα στον καταξιωμένο σκηνογράφο Γιάννη Θαβώρη με τίτλο:  «Το δις εξαμαρτείν», που εστίαζε σε έργα όπερας για τα οποία έχει σχεδιάσει σκηνικά και κοστούμια, πάνω από μία φορά.
 
Δεύτερη επίσημη καλεσμένη είναι η διακεκριμένη σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς, υψίφωνος και υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κ. Μαρία Κωστράκη.
Η παρουσίαση του έργου της θα πραγματοποιηθεί στο Βασιλικό Θέατρο, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00. Την κ. Κωστράκη θα προλογίσει η καλλιτεχνική διευθύντρια της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, κ. Ζωή Τσόκανου.
Στα θέατρά μας...
ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
 Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
Κάθε Κυριακή
Βασιλικό Θέατρο
ΟΡΦΑΝΑ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ
Κάθε Τετάρτη και Κυριακή
Βασιλικό Θέατρο
ΝΤΑ
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
Βασιλικό Θέατρο
ΚΟΙΤΑ!
Κάθε Σάββατο
Βασιλικό Θέατρο
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Κάθε Σάββατο
Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
Εισιτήρια ONLINE

Η εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ στηρίζει το ΚΘΒΕ για 2η χρονιά
Με την έναρξη της χειμερινής θεατρικής περιόδου 2018-2019 για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε και η ανανέωση της χορηγίας της εταιρίας Μασούτης ΑΕ προς το ΚΘΒΕ για 2η συνεχή χρονιά.
Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με μία ολοκληρωμένη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με δύο βασικές κατευθύνσεις, την εσωτερική, που αφορά στο προσωπικό της και εξωτερική που αφορά στο περιβάλλον και στο προϊόν, στηρίζει το ΚΘΒΕ παρέχοντας προϊόντα ευρύτερης κατανάλωσης για τις ανάγκες λειτουργίας του.
 
Τα νέα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: