Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Simrad V5035

Simrad V5035
Το Simrad V5035 είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα αναμεταδότη AIS κατηγορίας Α, εγκεκριμένο για να χρησιμοποιείται στα πλοία SOLAS. Ως ανεξάρτητη λύση με ενσωματωμένη οθόνη και ενσωματωμένη κεραία GPS, κουτί διακλάδωσης και συναρμολόγηση πιλότου, το κόστος V5035 προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση. * Απαιτείται κεραία VHF να αγοράζεται ξεχωριστά.
Το V5035 προσφέρει υποστήριξη για πολλούς εξωτερικούς αισθητήρες και ενσωμάτωση με τα συστήματα πλοήγησης και χαρτογράφησης Simrad, εξωτερικούς δέκτες GPS, συστήματα ραντάρ, καταγραφείς δεδομένων ταξιδιού και άλλες συσκευές NMEA 0183® / 2000®.
Τύπος ΙΜΟ Εγκεκριμένο σύστημα AIS κατηγορίας A για τα σκάφη SOLAS
Οι απαιτήσεις της σύμβασης SOLAS απαιτούν την εγκατάσταση συστημάτων αυτόματης αναγνώρισης κατηγορίας A (AIS) σε όλα τα πλοία, σε διεθνή δρομολόγια 300 GT και άνω. όλα τα φορτηγά πλοία, διεθνή ή εγχώρια, 500 GT και άνω · και όλα τα επιβατηγά πλοία, διεθνή ή εγχώρια, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Το Simrad V5035 είναι μια ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας με έγκριση τύπου ΙΜΟ για την κάλυψη των απαιτήσεων AIS στα πλοία SOLAS.
Ασφάλεια και ευαισθητοποίηση:
Η προσθήκη του συστήματος AIS στη πλοήγηση για την αυτόματη πλοήγηση ή την αναγνώριση της ακτογραμμής βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια στη θάλασσα και παρέχει στους ναυτικούς νέα επίπεδα πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. Τα συστήματα AIS σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε μια άμεση επισκόπηση των καταστάσεων κυκλοφορίας και τους ελιγμούς άλλων πλοίων, να κάνετε εύκολα επαφή με άλλα πλοία χρησιμοποιώντας τα σήματα κλήσης που εμφανίζονται στην οθόνη AIS. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα πλοία με δυνατότητα AIS βοηθούν τη πλοήγηση σε ζώνες τυφλών ραντάρ.
Αυτόνομη λειτουργία:
Το Simrad V5035 είναι μια συμπαγής μονάδα στήριξης ή πλαισίου με ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη LCD 3,5 ιντσών, πολυλειτουργικό περιστροφικό επιλογέα και πληκτρολόγιο έξι πλήκτρων. Το V5035 μπορεί να διαμορφωθεί και να λειτουργήσει χωρίς εξωτερική οθόνη ή ελεγκτή και παρέχει πληροφορίες για τον AIS στον χειριστή σε βασικές ακτογραμμές, σε ραντάρ, σε αλφαριθμητικό (κατάλογο επαφών) και σε λειτουργίες δορυφορικής απεικόνισης.
Πλήρης λύση AIS με πλήρη συνδεσιμότητα:
Το V5035 διαθέτει ένα κουτί διασταύρωσης που παρέχει τρεις θύρες NMEA 0183® με δύο κατευθύνσεις και το δίαυλο NMEA 2000® για σύνδεση σε πολλούς εξωτερικούς αισθητήρες (π.χ. κεφαλίδα, γυροσκόπιο) και κοινή χρήση δεδομένων AIS για εμφάνιση από συστήματα πλοήγησης όπως το Simrad GN70, MX610 , ή MX612 και ECS / ECDIS συμπεριλαμβανομένης της σειράς Simrad E5000. Το V5035 περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες συγκρότημα πιλοτικού βύσματος για σύνδεση σε μια προσωπική πιλοτική μονάδα (PPU).
Χαρακτηριστικά:
Έγχρωμος αναμεταδότης AIS κλάσης Α
Ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη LCD 3,5 ιντσών
Περιστροφικός επιλογέας και πληκτρολόγιο για εύκολη λειτουργία
Βασικές ακτογραμμές, ραντάρ, αλφαριθμητικές (κείμενο) και δορυφορικές απεικονίσεις
Περιλαμβάνει κουτί διακλ ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: