Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

🎭 ΚΘΒΕ: Μία εβδομάδα γεμάτη θέατρο

Πρεμιέρα
ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ


Λαμπρή πρεμιέρα δόθηκε στο ΚΘΒΕ με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Ο ευφάνταστος και παμπόνηρος Τρουφαλντίνο «ξεσήκωσε» με τις περιπέτειες και τα τεχνάσματα του το κοινό καθώς στην αγωνιώδη προσπάθειά του να υπηρετήσει ταυτόχρονα δύο αφεντάδες μπλέκει σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων, ανατροπών και κωμικών καταστάσεων. 
Ένα έργο γραμμένο από τον αναμορφωτή της Ιταλικής κωμωδίας, Κάρλο Γκολντόνι, που σατιρίζει ανελέητα την κοινωνία της εποχής του, ωστόσο,  παραμένει κλασικό αλλά και επίκαιρο έως και σήμερα.

1.000 θεατές στο πρώτο τριήμερο!
 
Περισσότερες πληροφορίες
H Άλκη Ζέη στην παράσταση «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου»
Η αγαπημένη δημιουργός θα παρακολουθήσει την Κυριακή 17 Μαρτίου τo έργο της «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου», θα μιλήσει με τα παιδιά μετά το τέλος της παράστασης και θα υπογράψει βιβλία της. «O μεγάλος περίπατος του Πέτρου» παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία την τρέχουσα θεατρική περίοδο στο Βασιλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ.
Συνεχίζονται με επιτυχία...
🔥 Πυρκαγιές

Στις πρώτες 5 εβδομάδες πάνω από 6.000 θεατές την έχουν ήδη απολαύσει!

«Συμπέρασμα: μια δουλεμένη παράσταση από μια νέα σκηνοθέτιδα που δείχνει ότι μπορεί και από μια ομάδα ηθοποιών καλά κουρδισμένη και υποκριτικά «οπλισμένη» στα όρια μιας φόρμας ενδιαφέρουσας και επικοινωνιακής. Όλα αυτά στη σκηνή του Βασιλικού θεάτρου. Πηγαίνετε. Δυόμιση ώρες καλό και ψαγμένο θέατρο.» Σάββας Πατσαλίδης

Μην τη χάσετε!
🌙 Καληνύχτα Μαργαρίτα

Από τον Οκτώβριο ως σήμερα πάνω από 18.500 θεατές!

«Εξαιρετική και η σκηνή του φινάλε με το υπέροχο τραγούδι που έγραψε ο μαέστρος Σταμάτης Κραουνάκης κι αποδόθηκε ανατριχιαστικά από ολόκληρο τον θίασο, σε μια άκρως επιβλητική σκηνή. Δικαίως επευφημήθηκε.» Παύλος Λεμοντζής
 
Τα νέα μας
Στις σκηνές μας...
Ο ΕΛΕΦΑΣ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Βασιλικό Θέατρο
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
Κάθε Κυριακή
Βασιλικό Θέατρο
 Η Άλκη Ζέη αυτή την Κυριακή στην παράσταση
ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Κάθε Σάββατο
Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
    ΕΞΩ ΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ
Κάθε Σάββατο
Βασιλικό Θέατρο
ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ
Κάθε Τετάρτη με Κυριακή
Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
Οι δράσεις μας...
ΙΟΛΑΣ
...τις νεκρές ώρες να φοβάσαι…
Παρασκευή
MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ
Τετάρτη13, 20/03
Οικία Τέλλογλου
Εισιτήρια ONLINE

Δωρεάν θεατρικά εργαστήρια για νέους και νέες με αναπηρίες
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί θεατρικό εργαστήριο για νέους και νέες με αναπηρίες από 12 έως 35 ετών, δωρεάν.

Το Θέατρο ανοίγει την αγκαλιά τους σε όλους του νέους που θέλουν να μάθουν τον κόσμο της έκφρασης και της δημιουργίας χωρίς αποκλεισμούς.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής το ΚΘΒΕ αποφάσισε να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες ειδικών σε νέους με αναπηρίες που θέλουν να πειραματιστούν, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν τις ιδέες, τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: