Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο οπτικοακουστικός έλεγχος ακόμη ευκολότερος!

Το νέο Enova DVX-2255HD Switcher παρουσίασης της ΑΜΧ ενσωματώνει λειτουργίες all-in-one, όπως ήχο, βίντεο και συσκευή ελέγχου που αντικαθιστά την ανάγκη πολλών μεμονωμένων εξαρτημάτων με μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση. Ο στιβαρός 3U σχεδιασμός του περιλαμβάνει μια ποικιλία διαφορετικών λειτουργιών όπως scaler, A/D converter, ζεύγος transmitter και ενσωματωμένο ενισχυτή επαγγελματικής ποιότητας σε ένα ενιαίο πλαίσιο.
Με τις μοναδικές δυνατότητες της AMX, το DVX-2255HD αποτελεί μία απλή ευέλικτη λύση για εγκατάσταση σε μεγάλες, πολλαπλών εφαρμογών, αίθουσες συνεδρίων ή διδασκαλίας. Περιλαμβάνει νέας γενιάς NetLinx Intergrated Controller από την σειρά NX, παρέχοντας μια κλιμακούμενη πλατφόρμα για το μέλλον συνδυάζοντας υψηλή απόδοση, συμβατότητα με παλαιότερη τεχνολογία και εκτεταμένες δυνατότητες ασφάλειας δικτύου.
Το νέο DVX-2255HD περιλαμβάνει μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών προκειμένου να εξασφαλίσει βέλτιστη ποιότητα τόσο σε επίπεδο ήχου όσο και εικόνας από οποιαδήποτε σχεδόν πηγή. Ο κορυφαίος επαγγελματικής ποιότητας ήχος του μέσω DSP, οι, πολλαπλών διαστάσεων video, είσοδοι που υποστηρίζουν αναλογικά και ψηφιακά σήματα συμπεριλαμβανομένων HDMI με πηγές HDCP, με την ενσωματωμένη τεχνολογία SmartScale® για τέλεια κλιμακωτή εξαγωγή video σε κάθε συνδεδεμένη οθόνη, καθώς και η εν γένει αρχιτεκτονική all– in– one της Enova DVX κάνουν το νέο DVX-2255HD ένα πολύ ισχυρό εργαλείο πολλαπλών οπτικοακουστικών εφαρμογών για κάθε επαγγελματία!!
Συνήθεις Εφαρμογές

Το DVX-2255HD είναι ιδανικό για την απλοποίηση του ελέγχου AV και της διανομής σήματος σε μικρές έως μεσαίες και μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων και meeting rooms.
Το DVX-2255HD είναι ιδανικό για κάθε αίθουσα με περιορισμούς χώρου.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το επαγγελματικό ηχητικό τμήμα της εταιρείας μας στο 210-3809605.
Pictorial Drawing - DVX-2255HD-SP All-In-One Presentation Switchers with NX Control
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: