Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Minos EMI / Universal | Νέες Κυκλοφορίες

cid:image018.jpg@01D4E0B2.52DAAB90

Minos EMI / Universal | Νέες Κυκλοφορίες

Header

MEGADETH – WARHEADS ON FOREHEADS

35 χρόνια Megadeth και μια σειρά εορτασμών από μεριάς του group συνοδεύονται με μια καινούρια ανθολογία σε 3CD και 4LP Με 35 τραγούδια που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Dave Mustaine και καλύπτει όλη την περίοδο που δραστηριοποιείται το group.


A Place We Knew
DEAN LEWIS – A PLACE WE KNEW

Ντεμπούτο album για τον τραγουδιστή και συνθέτη Dean Lewis από την Αυστραλία που έχει ήδη κυκλοφορήσει 3 πολύ-πλατινένια singles, τα “Waves”, “Be Alright” και “7 Minutes”.


BA06483


JACOB COLLIER – DJESSE VOL.1

Ένας νέος καλλιτέχνης της Jazz για τον οποίο το περιοδικό Vanity Fair έγραψε: “’Ισως ο καλύτερος μουσικός του 21ουαιώνα”. Επίσης ειπώθηκε:
“Jazz’s new Messiah” – the Guardian
“Absolute genius” – Quincy Jones
“Extraordinary… buckle in, it’s a crazy ride” – Jamie Cullum
“One of a very, very small handful of truly great artists in the world today” – Hans Zimmer
Ο Jacob Collier, συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής και δύο φορές βραβευμένος με Grammy στο δεύτερο album του.

cover
ANDREW BIRD – MY FINEST WORK YET

Το νέο album του Andrew Bird, ένα album γεμάτο εκλεκτική μουσική που είχε ως προπομπό το single “Sisyphus” εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία.

Soliloquy
LOU DOILLON – SOLILOQUY

Τρίτο album για τη Γαλλοαγγλίδα τραγουδίστρια, ηθοποιό και μοντέλο Lou Doillon που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής μουσικής.

https://musicglue-images-prod.global.ssl.fastly.net/lucyrose/product/no-words-left-cd-signed-2?u=aHR0cHM6Ly9tdXNpY2dsdWUtdXNlci1hcHAtcC0yLXAuczMuYW1hem9uYXdzLmNvbS9vcmlnaW5hbHMvMTlhNjViMmYtYzUwMy00NTI1LWIxODUtOGJiMjQyMDI2ZTgx&mode=contain&width=1200&v=2
LUCY ROSE – NO WORDS LEFT

Το τέταρτο album από την Αγγλίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια Lucy Rose που δραστηριοποιείται στο χώρο της Indie folk μουσικής και που έχει ηχογραφηθεί στο Brighton με παραγωγό τον Tim Bidwell.

cid:image025.jpg@01D4E0B2.52DAAB90
O.S.T. – NEVER LOOK AWAY (MAX RICHTER)

Ο σπουδαίος νέο-κλασικός συνθέτης Max Richter υπογράφει τη μουσική για τη νέα ταινία του Γερμανού σκηνοθέτηFlorian von Donnersmarck (Οι ζωές των άλλων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: