Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Akrogiali Hotel Restaurant

Akrogiali Sea View Apartments

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα πάνω στην θάλασσα, πλήρως εξοπλισμένα και σε συνδιασμό με την καταπληκτική θέα του Αργολικού κόλπου θα σας προσφέρουν μία ευχάριστη διαμονή τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για όλο το χρόνο.
Το συγκρότημα καλύπτει μια έκταση δύο στρεμμάτων και προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Ακρογιάλι Beach Bar.
Το Ακρογιάλι beach bar βρίσκεται στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Σε εμάς μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές κάτω από τις ακτίνες του ήλιου στον Αργολικό κόλπο.
Το Ακρογιάλι beach bar εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο και η κατασκευή του έχει γίνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά της φύσης (μακούτι Αφρικής, φοινικόφυλλα, ξύλα, πέτρα). H Tropical ατμόσφαιρα με μπαμπού σε συνδυασμό με το ξύλο και την πέτρα στην θάλασσα σας προσκαλεί στο πιο cool καλοκαίρι. Με lounge και latin μουσική ανάλογα με την ώρα και την διάθεση.
.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: