Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Dance, Theater & Music Summer Camp 2019

Dance, Theater & Music Summer Camp 2019
Εδώ είμαστε και φέτος!
Πλησιάζει ο καιρός που θα πραγματοποιηθεί το Dance, Theater & Music Summer Camp, η για να το κάνουμε πιο «λιανά», η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ….
Για εκείνους που δεν συμμετείχαν μέχρι σήμερα σε κάτι ανάλογο, ίσως να μην τους λέει τίποτα, μόνο που είναι ΠΟΛΛΑ!
Πρώτα απ’ όλα είναι ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ και ΜΑΘΗΣΗ!
Ξέρετε φίλοι μου, ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύ δύσκολο να πετυχεις αυτόν τον συνδυασμό.
Είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί το παιδί και να «ξεφύγει» από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που σιγά σιγά το μετατρέπουν σε ρομποτακι.
Στο συγκεκριμένο camp, γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Ας δούμε όμως κάποια στοιχεία που ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ.
«Το ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ διοργανώνει το Dance, Theater & Music Camp 2019. Το camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Happy Days στο Βατοπέδι Χαλκιδικής (www.happydays.gr) από 20 εώς 28 Αυγούστου 2019.
Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά και έφηβοι ηλικίας από 8 ετών και άνω, μαθητές σχολών χορού, παραδοσιακών συλλόγων, ωδείων και θεατρικών εργαστηρίων. Επίσης επαγγελματίες χορευτές και καθηγητές χορού.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα ακόλουθα σεμινάρια-εργαστήρια:
Κλασικό μπαλέτο
Ρεπερτόριο
Σύγχρονο
Χιπ Χοπ
Θέατρο
Fitness
Συντονίστρια - Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Τσιάρα 6988757910
Ελληνικοί Παραδοσιακοί χοροί- Στοιχεία Λαογραφίας
Συντονιστής – Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αχιλλέας Λέρας: 6977649170
Δημιουργία Μουσικών Συνόλων
Τα είδη της μουσικής με τα οποία θα ασχοληθούν τα σύνολα είναι κυρίως Rock, Blues, Pop και Contemporary music (σύγχρονη μουσική).
Συντονιστής – Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Σωτηρίου: 6987319171
Το πρόγραμμα και τα τμήματα των σεμιναρίων – εργαστηρίων διαμορφώνονται ανάλογα με τις συμμετοχές και την ηλικία των συμμετεχόντων.
Ειδικότερα για τη δημιουργία μουσικών συνόλων απαιτείται μουσική γνώση 2ης θεωρίας και εμπειρίας οργάνου σε ένα τουλάχιστον από τα παρακάτω μουσικά όργανα:κιθάρα (ηλεκτρική, ακουστική, κλασσική), μπάσο (ηλεκτρικό, ακουστικό), ντραμς, κρουστά, πιάνο, τσέλο, βιολί, hang drum, σαξόφωνο, ακορντεόν, τρομπέτα, φλάουτο, κλαρινέτο, φωνητικά.
Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν με τους έμπειρους συνεργάτες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και θα απολαύσουν τη χαρά της συνεργασίας και της δημιουργίας με παιδιά από όλη την Ελλάδα. Τις υπόλοιπες ώρες θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της κατασκήνωσης το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του Dance, Theater & Music Summer Camp. Επίσης θα γίνουν «θεματικές βραδιές». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην τελική παράσταση παρουσιάζοντας έτσι μπροστά σε κοινό τη δουλειά που θα κάνουν μέσα στην κατασκήνωση. Την τελευταία μέρα θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής για την παρακολούθηση των σεμιναρίων-εργαστηρίων.»
Όπως βλέπετε φίλοι μου, ΔΕΝ μιλάμε για μια απλή κατασκήνωση, για μια «κοινή» κατασκηνωτική περίοδο, αλλά για μια δημιουργική, στην οποία τα παιδιά μας μαζί με τους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ καθηγητές μουσικής και χορού θα ανακαλύψουν, και θα μας παρουσιάσουν τον δικό τους ΘΕΑΤΡΙΚΟ και ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ κάνοντας παράλληλα και τις διακοπές τους σε ένα μέρος φανταστικό!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους παρακάτω !
Κατερίνα Τσιάρα 6988757910
Βασίλης Σωτηρίου: 6987319171
Καλο καλοκαίρι!

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: