Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

🎭 ΚΘΒΕ: Πρεμιέρες, παραστάσεις που συνεχίζονται και ενδιαφέρουσες δράσεις

ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ
Πρεμιέρα


Οι «Τρεις Αδελφές», ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του Αντόν Τσέχωφ, κέρδισαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, στην πρεμιέρα της παράστασης που δόθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο κατάμεστο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ). 
Οι θεατές ταξίδεψαν, μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, όπου ο χρόνος μοιάζει να μένει αμετάβλητος. Η Όλγα, η Μάσα και η Ιρίνα, ονειρεύονται τη Μόσχα, λαχταρούν να γνωρίσουν τον κόσμο και να αγαπήσουν.

Την πρεμιέρα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι από τον πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και η νέα Διοίκηση και Διεύθυνση του ΚΘΒΕ, η Πρόεδρος του ΔΣ, Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου,  ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Νίκος Κολοβός, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ, Ιωάννης Βοτσαρίδης και η Διοικητική-Οικονομική Διευθύντρια, Κωνσταντία Παπαποστόλου.
«Πρέπει να ζήσουμε… Πρέπει να ζήσουμε»
Περισσότερες πληροφορίες

Στις σκηνές μας

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Ο ΕΛΕΦΑΣ
 ΜΟΛΛΥ ΣΟΥΗΝΥ
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
     ΕΞΩ ΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΚΘΒΕ
Εισιτήρια Online

Οι δράσεις μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΠΑΚΟΛΑ
    ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ανθρώπινη φωνή


Μετά τις sold out παρουσιάσεις την θεατρική περίοδο 2018-2019, το μονόπρακτο του Ζαν Κοκτώ «Ανθρώπινη Φωνή» επιστρέφει στην Οικία Τέλλογλου, για τρεις μόνο παραστάσεις την Τρίτη 12, 19 και 26 Νοεμβρίου 2019, στις 19:30.

Ο περίφημος μονόλογος του Κοκτώ, ένας συγκλονιστικός επίλογος μιας ερωτικής σχέσης, με τη καθηλωτική ερμηνεία της Μαρία Χατζηιωαννίδου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καύκα, παρουσιάζεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ.
 
Τα νέα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: