Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα βιβλία του Νοεμβρίου μόλις κυκλοφόρησαν!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Δες τα ολοκαίνουρια βιβλία του Νοεμβρίου και διάλεξε την ιστορία
που θα σε ταξιδέψει στον κόσμο της!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επανέκδοση του πρώτου βιβλίου της ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ της Φιλομήλας Λαπατά. Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις συναρπαστικές ζωές. Από τη Βιέννη μέχρι την Αμβέρσα αποτυπώνεται με τη γλαφυρή πένα της συγγραφέως η πορεία του ελληνισμού της διασποράς.
16,60 € 14,94 €
Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΟΤΟ, μια ιστορία για μια γυναίκα που γυρίζει όλους τους φάρους της Ελλάδας και αποκτά διαστάσεις θρυλικής φιγούρας στα μάτια των ναυτικών και των φαροφυλάκων. Μια ιστορία σαν παραμύθι.
16,60 € 14,94 €
Από τις Σπέτσες μέχρι την κοσμική Αθήνα της δεκαετίας του '70 και με αφορμή τον θρυλικό πίνακα Νυχτερινή Αφροδίτη, μια ιστορία μυστηρίου, αδιέξοδου έρωτα και δόξας. Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
16,60 € 14,94 €

ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
Ο Τιμ Κουκ είναι ο άνθρωπος που διαδέχτηκε τον Στιβ Τζομπς στο τιμόνι μιας από τις πιο καινοτόμες εταιρείες όλων των εποχών. Ο Κέινι αφηγείται την ιστορία ενός άντρα που προσπάθησε να αντικαταστήσει κάποιον αναντικατάστατο και πέτυχε περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.
17,70 € 15,93 €
Γεμάτο ενθαρρυντικές ρήσεις για να σε βοηθήσουν να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, το βιβλίο αυτό θα σε προικίσει με τη δύναμη της θετικότητας, προκειμένου να κατακτήσεις την ευτυχία.
9,90 € 8,91 €
Γεμάτο πρακτικές συμβουλές και ιδέες, το μικρό αυτό βιβλίο μάς οδηγεί σε έναν απλούστερο τρόπο ζωής ώστε να πάψουμε να φορτωνόμαστε περιττά πράγματα, να βρούμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και να νιώσουμε πιο υγιείς και χαρούμενοι.
8,80 € 7,92 €
Το βιβλίο αυτό θα μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε να αγωνιούμε και να αγωνιστούμε για την ευτυχία μας. Να ξεπεράσουμε εμπόδια με αποφασιστικότητα και
δύναμη και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.
9,90 € 8,91 €

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΑ

Ετήσιο ημερολόγιο του 2020 σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση για κάθε φαν των Επαναστατριών. Περιλαμβάνει εικόνες από τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ, μότο, πρωτότυπα κειμενάκια και κόμικς, καθώς και έξτρα περιεχόμενο που θα εμπνεύσει κάθε κορίτσι και γυναίκα να γίνουν νέες επαναστάτριες
14,40 € 12,96 €
Το πιο γνωστό βιβλίο της πολυβραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως επιτέλους στα ελληνικά! Τα βιβλία της Τζάκλιν Ουίλσον έχουν πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία και έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες παγκοσμίως.
11,10 € 9,99 €
Νέο επικό μυθιστόρημα του δημοφιλέστερου συγγραφέα παιδικών βιβλίων στη Βρετανία, Ντέιβιντ Ουάλιαμς, για αγόρια και κορίτσια από 9 ετών. Τα έργα του έχουν πουλήσει πάνω από 24 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχουν μεταφραστεί σε
53 γλώσσες.
15,50 € 13,95 €
Το θέμα του κινδύνου του διαδικτύου παντρεύεται δεξιοτεχνικά με τα μαθηματικά σ’ ένα γεμάτο δράση και σασπένς κοινωνικό μυθιστόρημα για παιδιά από 11 ετών και άνω.
7,70 € 6,93 €
Ευαίσθητα και πρωτότυπα δοσμένη ιστορία με θέμα τη διαχείριση του χρόνου σε εικονογράφηση της Αιμιλίας Κονταίου.
6,60 € 5,94 €
Ο απόλυτος οδηγός ποδοσφαίρου για καθετί που συμβαίνει μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο!
14,40 € 12,96 €
Ένα εντυπωσιακό εικονογραφημένο βιβλίο με πολλές υπέροχες και μαγικές ιστορίες, που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον φανταστικό κόσμο όπου ζουν παραμυθένιες πριγκίπισσες και πανέμορφες γοργόνες.
12,20 € 10,98 €
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ
Μέσα από τις πολύχρωμες, ανάγλυφες εικόνες των βιβλίων της νέας βρεφικής σειράς «Γελαστό Μωράκι», το μωρό θα γνωρίσει τα πρώτα χρώματα, τους πρώτους αριθμούς, τις πρώτες λεξούλες, τα αγαπημένα ζωάκια, τη ζωή στο αγρόκτημα, τα οχήματα σε στεριά, ουρανό και θάλασσα, καθώς και τα οικοσυστήματα. Τα βιβλία είναι κατάλληλα για μωρά άνω των 6 μηνών και είναι ιδανικά για τη γλωσσική καλλιέργεια και την αισθητηριακή ανάπτυξή τους.




Ένας εντυπωσιακός διαδραστικός οδηγός με μοναδικές πληροφορίες για τον συναρπαστικό κόσμο του Διαστήματος και όλα όσα χρειάζεται κανείς για να συναρμολογήσει τα κινούμενα μοντέλα. Περιέχει: 9 κινούμενες κατασκευές, αποσπώμενο πλαίσιο εργαστηρίου, 50+ εξαρτήματα για τις κατασκευές με παξιμάδια και βίδες, οδηγίες βήμα βήμα, καθώς και σαφείς επεξηγήσεις για το πώς λειτουργεί κάθε κατασκευή.
16,60 € 14,94 €

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ





ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

«Όσοι αγαπιούνται […] ποτέ τους δεν πεθαίνουν». H Victoria Hislop ρίχνει φως στα τραύματα της Ελλάδας
Όπως εξήγησα στους Βρετανούς αναγνώστες μου, τα πιο σκληρά περιστατικά και γεγονότα που περιγράφονται στο βιβλίο ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα, χωρίς να έχω υπερβάλει στο παραμικρό.

Η Φιλομήλα Λαπατά μιλάει για το ιστορικό μυθιστόρημά της «Οι κόρες του νερού»

Η εξομολόγηση ενός θρύλου – Από το νέο βιβλίο της Δήμητρας Ιωάννου με τίτλο Νυχτερινή Αφροδίτη

Η σκοτεινή γοητεία των διδύμων

Η Αναστασία Κιλάρογλου μιλάει για το νέο της βιβλίο Το Δάκρυ της Ανατολής
ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Οι κόρες της βασίλισσας (Κλαίρη Θεοδώρου - Εκδόσεις Ψυχογιός)
Το δάκρυ της ανατολής (Αναστασία Κιλάρογλου - Εκδόσεις Ψυχογιός)
Η σιωπή της λευκής πόλης (Εύα Γκαρθία Σάενθ ντε Ουρτούρι, Εκδόσεις Ψυχογιός)
Το κορίτσι που έζησε δύο φορές (Νταβίντ Λάγκερκραντζ, Εκδόσεις Ψυχογιός

Ψυχολογικός πόλεμος (Θέκλα Πετρίδου, Εκδόσεις Ψυχογιός)
Βενιζελισμός και Αντιβενιζελισμός 1915-1922 (Σωτήρης Ριζάς, Εκδ. Ψυχογιός)
Όταν ήμαστε ορφανοί (Καζούο Ισιγκούρο - Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
Ο Καπετάν Βράκας βιβλία 8 & 9 (Ντέιβ Πίλκι – Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: