Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Δεκέμβρης 2019…
Πότε ήρθε, ούτε που το καταλάβαμε!
Περνά ο καιρός, ο χρόνος κάνει για άλλους γρήγορα, και για άλλους πιο αργά το ταξίδι του!
Έρχονται οι γιορτές, κοντά είναι. Οι μέρες αυτές λοιπόν κάθε χρόνο, φέρνουν διάφορες εκδηλώσεις. Μια εκδήλωση που ξεχωρίζει ΚΑΘΕ χρονιά, είναι και η εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στα Νέα Μουδανιά.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η «ΣΥΝΘΕΣΗ» ετοίμασε για όλους ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό ταξίδι, με…. «Ένα μικρό καράβι».. που συνάντησε τον «Πέτρο και τον Λύκο», στο Δημοτικό Θέατρο των Μουδανιών!
Είκοσι ένας μουσικοί και τραγουδιστές, Χορωδία Τριάντα ατόμων, και μπαλέτο αποτελούμενο από τριανταδυο παιδιά, μαζί με τους καθηγητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ετοίμασαν ένα «οπτικοακουστικό» δρώμενο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Η μουσική παράσταση με τίτλο «Ήταν ένα μικρό καράβι», θα μας φέρει σε επαφή με την Θάλασσα, τους ναυτικούς, και όχι μόνο.
Θα μας ταξιδέψει, αλλά και θα μας προβληματίσει… Ε όχι και να σας τα πω όλα εδώ!
Θα δείτε την παράσταση, αλλά ΔΕΝ τελειώνουμε εδώ….
«Κάποτε, ένα πρωί, ο Πέτρος ανοίγει την πόρτα του κήπου και βγαίνει στο Λιβάδι!
Στο πιο ψηλό κλαδί ενός δέντρου, βλέπει να κάθεται ένα πουλάκι!
Ο φίλος του!
Τι ωραία μέρα, τι ωραία μέρα τιτιβίζει χαρούμενα…»!
Είπαμε, δεν θα τα πούμε όλα εδώ….
Γιατί ο «Πέτρος και ο λύκος», θα μας περιμένουν από κοντά!
Φανταστείτε ΤΙ θα δούμε στην σκηνή, ΤΙ δουλειά έκαναν αυτά τα παιδιά για να μας ταξιδέψουν, να μας κάνουν ΚΑΙ ΕΜΑΣ παιδιά!
Είχα την τύχη να παρακολουθήσω τις ετοιμασίες, τις «πρόβες», και θαύμασα πραγματικά, παιδιά και δασκάλους στην «ΣΥΝΘΕΣΗ» για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά που κάνουν, χωρίς να λογαριάζουν κόπο και χρόνο!
Την Πέμπτη 12/12 και την Παρασκευή 13/12 στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών, θα πραγματοποιηθούν πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία, και την Παρασκευή το βράδυ στις 20:00, η παράσταση για τους μεγάλους!
Δεν θα λείψει κανείς!

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: