Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

🎭 Νέα Χρονιά με νέες παραγωγές στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΚΘΒΕ


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος υποδέχεται τη νέα χρονιά, με τρεις μεγάλες πρεμιέρες. Παράλληλα, αγαπημένες παραστάσεις συνεχίζονται δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές που δεν τις είδαν να τις απολαύσουν. Σε εντατικό ρυθμό προβών βρίσκονται οι νέες παραγωγές που έρχονται από τον  Ιανουάριο του 2020 στις σκηνές του ΚΘΒΕ!

Ο μεγαλοπρεπής κερατάς


Η Έφη Γιαννοπούλου υπογράφει τη μετάφραση του έργου του Κρομλένκ, το οποίο σκηνοθετεί η Ελεάνα Τσίχλη, που επιστρέφει στο ΚΘΒΕ μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» που παρουσιάζεται φέτος για δεύτερη χρονιά.

«Ο μεγαλοπρεπής κερατάς» του Φερνάν Κρομλένκ θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στο Βασιλικό Θέατρο.

Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;


Η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών. Με αυτό τον τρόπο, το ΚΘΒΕ τιμά τη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη, της αγαπημένης ηθοποιού, θεατρικής συγγραφέα και σκηνοθέτη, που χάσαμε πρόωρα, η οποία διετέλεσε με συνέπεια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, από το 2015 έως το 2018, ως εκπρόσωπος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Παραμύθι για δύο


Μια νέα παραγωγή της Νεανικής Σκηνής του ΚΘΒΕ, το έργο του Φίλιπ Ρίντλεϊ «Παραμύθι για δύο», ετοιμάζεται να υποδεχθεί έφηβους -αλλά και μεγαλύτερους- θεατές, από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020. Η παράσταση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ, σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ράπτη, στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός).
 
Εισιτήρια Online

Συνεχίζονται

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΕΞΩ ΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩ
 ΜΟΛΛΥ ΣΟΥΗΝΥ
ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ

Τελευταίες παραστάσεις

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
12 & 19 Ιανουαρίου 
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΚΘΒΕ
11,18 & 25 Ιανουαρίου 
Τα νέα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: